Yok hocam bütçe varken Lenovo önermiyorum malum kalite kontrol sıkıntılı. Güncel liste ve rehber:2k arıyorsanız @Fantastiktürk bu alınabilir gibi bu bütçedeİnceleme - Lenovo R27QE 27"/ IPS / 2K(QHD) / 180Hz / 1ms(GtG) Monitör İncelemesi
Sonradan ek1: Monitörün ayarlarını nasıl yapmalısınız konunun en altına ekledim. Bu ayarların dışına çıkmayın! Sonradan ek2: İnceleme tarihindeki (08.10.2024) 6500TL'lik fiyatına göre yorumluyorum. ---------- Selamlar arkadaşlar. Şimdi merak edip bu monitorün profesyonel testlerini izledim...forum.donanimarsivi.com
2k da olur 1080p de bu zamana kadar 1080p kullandım dün maalesef monitörü çatlattım o yüzden ikisi de olabilir sadece oyun oynuyorum zatenYok hocam bütçe varken Lenovo önermiyorum malum kalite kontrol sıkıntılı. Güncel liste ve rehber:
Rehber - 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)
Başka bir konuda @B1L0 modumuz öneri istemişti. Baktım bu segment için komple rehber olmuş ve herkes özelden/konudan bu segment için öneri istiyor bende. Bari ayrı konuda rehber olarak paylaşayım dedim. Kopyala yapiştır yapıyorum. İyi okumalar. ----- Modumuza özel içeriğimize geçelim: Edit: bu...forum.donanimarsivi.com
Konu sahibi 1080P mi 2K mı onu da belirtmemiş gerçi.
Aynen ışık sızması ve sallanan ayak istiyorsan kraldırF/P kralı monitör istiyorsan MSI G2412F bak veya G2712F
Olur ile alakalı değil. Sisteminizin 2K desteklemesi lazım. Yoksa düşük FPS alırısnız akıcı olmaz. Çözünürlük de düşüremezsiniz zira 2K monitörde 1080P görüntü, 1080P monitörde 1080P'den daha kötü durur.2k da olur 1080p de bu zamana kadar 1080p kullandım dün maalesef monitörü çatlattım o yüzden ikisi de olabilir sadece oyun oynuyorum zaten
Işık sızması şansa bağlı hocam kalite kontrolde sorun yoksa. Ama öneri iyi değil evet.Aynen ışık sızması ve sallanan ayak istiyorsan kraldır
Işık sızması diye bir şey yok. OLED kullanmıyorsan o bahsettiğin olay tüm monitörlerde var. Sallanan ayakta yok 1 yıldır kullanıyorum. Sen iyi takamamışsındır.Aynen ışık sızması ve sallanan ayak istiyorsan kraldır
Sizin dediğiniz IPS glow. O da tüm monitörlerde değil IPS'lerde olur.Işık sızması diye bir şey yok. OLED kullanmıyorsan o bahsettiğin olay tüm monitörlerde var. Sallanan ayakta yok 1 yıldır kullanıyorum. Sen iyi takamamışsındır.
Tamam işte demek istediğimi anlamışsın senSizin dediğiniz IPS glow. O da tüm monitörlerde değil IPS'lerde olur.
Işık sızması tam tersine sızma hiç olmaması gereken bir hata.
Ayrıca direkt-LED'lerde de ışık sızması olmaz yalnızca OLED değil.