Neler Yeni

FPS Arttırma ve Windows Hızı arttırma Rehberi

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Selamlar , güzel bir içerikle (rehber tadında) karşınızdayım . Umarım bilmeyen kardeşlerime bu içeriğin faydası olur diyerek direk linki bırakıyorum;

Herşeyden önce şunu söylemem lazım , bu işlemler ile en kaba tabirle , bilgisayarınızın saf gücüne ulaşmış oluyorsunuz. Tabikide verdiğim ayarlar mucize yaratmayacak fakat hatırı sayılır derece performans artışı sağlayacak bundan emin olabilirsiniz.
Hazır Abdullah da yeni sistem çıkartmışken forumda da paylaşayım istedim bu içeriği. Sistemi alan dostlarım adım adım sistemi aldıktan sonra yapılması gerekenleri bu video ile yapabilir.

Önemli NOT 1:
Adım adım bu işlemleri yaptıktan sonra sonuç ne olacak?
Windows gezintisi hızınız artacak,
Chrome gezintisi hızınız artacak,
Bilgisayarınızın açılış hızı artacak,
Alt Tab hızınız (programlar ya da oyun arası geçiş hızınız) artacak,
Belki de en önemlisi ssd nizin ömrü uzayacak ve bilgisayarınızda ciddi yer açılacak,
Ve NVDIA kartlar için verdiğim ayarlar ile hatırı sayılır bir FPS artışı yakalayacaksınız .

Bu içerik aslında kimi ilgilendiriyor ;
Pc yi aldığı gibi kullanan ve performansından memnun kalmayan,
Benzer sistemlerle karşılaştırıldığında fps'leri daha düşük kalan,
Bi dünya para harcayıp pc'sinin yavaşlığından şikayet eden,
Ya da 10-20 fps bile olsa arttırmak isteyip bir türlü doğru ayarları bulamayan kardeşlerimi ilgilendiriyor.

Önemli NOT 2:
Windows 10 home ve sonraki tüm sürümlerde uygulanabilir bu ayarlar , hiçbir sorun teşkil etmez.
Amd ekran kartları için de ilerleyen zamanlarda ufak tefek performans ayarları vereceğim.
Son olarak video herkesin korkmadan yapabileceği ayarlar üzerine çalışıldı. tabii ki daha detaya inebiliriz ama genel kullanıcı kitlesini ilgilendirdiği için bu şekilde kararlaştırıp yaptım.
Eğer bu videodan sonra olumlu sonuç alırsanız da aldığınız olumlu sonuçları yazarsanız sevinirim.
Tüm olumlu olumsuz eleştirilere açığım , Keyifli Seyirler.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,351
İsim
Hacı
Yanlış anlamayın ama "Dua edeceksiniz!" 🤣
Beni benden aldı :)

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası