Oyun içinde ekran karti belleği (mem) değerini ss atabi ekran kartım bu inno3d gtx 1650 4gb
Mesaj otomatik birleştirildi:
anlayamadım dediğinizi
kabloyu değiştirmeyi dene benim monitörde ekranım dalgalanıyordu elektrikten sanıp tesisatçı çağırdım olmadı farklı monitör denedim olmadı sorun sadece kullandığım kablodanmış sende de böyle birsey olabilir mi acabavalorant ssd ye kurulu
Mesaj otomatik birleştirildi:
hemen bakıyorum
Oyun içinde ekran karti belleği (mem) değerini ss at
güç kablosu mu yoksa hdmi den mi bahsediyorsunkabloyu değiştirmeyi dene benim monitörde ekranım dalgalanıyordu elektrikten sanıp tesisatçı çağırdım olmadı farklı monitör denedim olmadı sorun sadece kullandığım kablodanmış sende de böyle birsey olabilir mi acaba
attım abiOyun içinde ekran karti belleği (mem) değerini ss at
Ekran kartı belleği normal. Sorunu tam olarak anlayamadım.
Sorun yüksek düşük ayar değilde başka bir sorun var. Zaten ekran kartin apex için gayet yeterliAlıntıyı görüntüle
ayarları düşüğe aldım sonuçlar bunlar
formatta attım herşeyi yaptım düzelmedi psu etki eder mi sizce ? 300 watt psuSorun yüksek düşük ayar değilde başka bir sorun var. Zaten ekran kartin apex için gayet yeterli
monitörde amd freesync premium modu var onu da kapadım denemek için aynıformatta attım herşeyi yaptım düzelmedi psu etki eder mi sizce ? 300 watt psu
O kadar birsey yazdım buna mı takıldın. Seni daha çok kafana takman gereken ilk satırlar.zaten yeni aldım ram işlemci ve ekran kartını