Fps değerlerim normal mi

bundan kontrol ettim güncelleme yok diyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok kanka kapalı
kanka önerceğim tek bir şey kaldı oda bios üzerinde intel re size barı aktif hale getirmeniz veya kontrol etmeniz aksi takdirde yazılımsal değilde daha çok donanımsal gibi görünüyor birde monitörün 500 hz değilse 1000 fps alsanda bir şey değişmeyecek ama sorun sadece valorantta mı

Windowsa temiz kurulum yapmayı dene. Bazen sorunları çözebiliyor.
kanka fps ayarlarını yaptım sürücüler güncel ramler 4000mhz de çalışıyo olması gerektiği gibi sorunu anlayamıyorum

kanka önerceğim tek bir şey kaldı oda bios üzerinde intel re size barı aktif hale getirmeniz veya kontrol etmeniz aksi takdirde yazılımsal değilde daha çok donanımsal gibi görünüyor birde monitörün 500 hz değilse 1000 fps alsanda bir şey değişmeyecek ama sorun sadece valorantta mı
dostum 360hz monitör almayı planlıyorum pc 360 dan fazla fps vermesi lazım vermiyo çözersem monitör alıcam

gta fivem giriyorum ara sıra onda da normaldenn biraz daha az fps alıyorum ama

kanka fps ayarlarını yaptım sürücüler güncel ramler 4000mhz de çalışıyo olması gerektiği gibi sorunu anlayamıyorum

dostum 360hz monitör almayı planlıyorum pc 360 dan fazla fps vermesi lazım vermiyo çözersem monitör alıcam

gta fivem giriyorum ara sıra onda da normaldenn biraz daha az fps alıyorum ama
sorun yeni mi çıktı yoksa uzun süredir var mı?

sol üstten değerleri görebilirsiniz durduğum ve tüm ayarları en kötüde kullandığım için 300 görüyorum benden kötü sistemler 380 görüyor

ortalama fps 250 civarı

hala düzelmedi sorun tüm dediklerinizi yaptım bi format kaldı

Ekler

• Ekran Görüntüsü (551).png
    Ekran Görüntüsü (551).png
    2.6 MB · Hit: 58
Son düzenleme:
Geri