dagestarhep
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 297
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem ısınmıyor sıcaklıklarda gayet makul derecedeSistem ısınıyor mu sıcaklıklar ne durumda?
Sistem ısınmıyor sıcaklıklarda gayet makul derecedeSistem ısınıyor mu sıcaklıklar ne durumda?
gayet layığıyla varAlakası yok diye düşünüyorum.
Güç seçeneklerinde Sistem Yüksek Performansta mı?Sistem ısınmıyor sıcaklıklarda gayet makul derecede
Peki denesin o zaman arkadaş.gayet layığıyla var
Anladım hocam denedik te büyük ihtimal csde bi problem vardır termal macununu falanda yeniledik ayrıca diğer oyun vb programlardada arada oluyorGüç seçeneklerinde Sistem Yüksek Performansta mı?
Onun dışında aklıma bir şey gelmiyor.
CS'nin yeni güncellemesini bekleyeceğiz.
Bu arada arkadaşın dediğini yine bir deneyin belki bende bir sorun vardır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Peki denesin o zaman arkadaş.
Yükleme ekranında veya oyuncular yüklenirken olabilir HDD olduğundan biraz yavaş kalıyor.Anladım hocam denedik te büyük ihtimal csde bi problem vardır termal macununu falanda yeniledik ayrıca diğer oyun vb programlardada arada oluyor
Ana menüde sıkıntı yok 400 500 fps alıyorum fakat oyuna giricne işler değişiyor 50 fps e kadar düşüyor önceden bu sorun yoktuYükleme ekranında veya oyuncular yüklenirken olabilir HDD olduğundan biraz yavaş kalıyor.
Oyunun dosya bütünlüğünü doğrular mısın?Ana menüde sıkıntı yok 400 500 fps alıyorum fakat oyuna giricne işler değişiyor 50 fps e kadar düşüyor önceden bu sorun yoktu
Doğrulama falan sildim bida indirdimde işe yaramadı neyse oynamayız bizdeOyunun dosya bütünlüğünü doğrular mısın?