Fps düştü

hasanzst

80+
Reaksiyon skoru
0
Bir kaç gün önce çok normal oyunumu oynuyordum, pc özellikleri çok iyi olmadıgı için minecraft,lol gibi düşük sistem gereksinimli oyunlar oynuyorum. minecrafta pack yapayım derken virüslü bi dosya indirmiş olabilirim konuyla ne kadar alakası var bilmiyorum ama ardından fps yerlerde. Format attım hala aynı sorun. Yardım edebilicek var mı karantinada gercekten cok bunaldım. iyi günler.

arkaplanda kullanılan uygulamaları etkileyip sistem özelliklerinin performansını düşürmüştür

Virüs programı kullanmalısın, ısınma sorunun olabilir mi?

Format attığında diski komple biçimlendirdin mi? Driverları kontrol et son sürüme güncelle hepsini.

arkaplanda kullanılan uygulamaları etkileyip sistem özelliklerinin performansını düşürmüştür
arkaplan uygulamalarını falan kapadım hep aynı sorun hala devam ediyor lol de iken fpsi 80 e sabitleyip oynuyordum düşme falan yoktu lole girince zamanla azaliyor fps, minecraft'ta ise direk yerlerde fps
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Format attığında diski komple biçimlendirdin mi? Driverları kontrol et son sürüme güncelle hepsini.
pcden çok anlayan birisi degilim ama video izleyerek yaptım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Virüs programı kullanmalısın, ısınma sorunun olabilir mi?
ardından tarattımda her şeyi yaptım maalesef, ısınma sorunu olucagını düşünmüyorum pcyi falan temizledim ardından

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,758
Üyeler
190,265
Son üye
kamasatu16
Geri