60 fps almış olursun
üstünü donanım olarak görürsün ama monitörün tazeleme hızı 60hz. yani gözün 60fpsden fazlasını görememiş oluyorüstünü görmez mi
Monitörünüze OC yapın.örnek cs 200 fps alabilecek donanıma 60 hz monitör alınsa ne olur
60fpsde ne görüyorsan 200de de onu görmüş olcaksin
Post automatically merged:
üstünü donanım olarak görürsün ama monitörün tazeleme hızı 60hz. yani gözün 60fpsden fazlasını görememiş oluyor
Bütçeniz yüksekse yapılabilir. Ama bence 60hz bir süre kullanip ilerde almanız en iyisi. Donanımdan kısmaya pek sıcak bakmıyorum ileride değiştirmesi daha zor oluyor1 ay sonra PC almayı düşünüyorum dolar tavan 60 hz var elimde ne yapmalıyım donanımdan kısıp monitör mü alayım
kaçıncı dakikada söylüyor bunu?proların dediğine göre 60hz mönitörde 200 fps alırsan 60hz de 60 fpsden daha akıcı bir oyun oluyor yani şuan 60 hz monitör alıp 200 fps oynarsanız hiçbir sıkıntı olmaz ingilizce anlayabiliyorsanız vidyoyu izleyin Nvidia sponsorluğunda yapılmış bir vidyodur yanlış bir bilgi verilebileceğini düşünmüyorum
genel olarak dakikada söylemiyor 3 bilgisayar koyuyolar 60-144-240hz sırayla fpsler sabit ve sabit değilken oynatıyolar oyuncularakaçıncı dakikada söylüyor bunu?
izledim ben de fakat öyle bişey yok yanlış anlamışsın. zaten 60hzlik monitöre GTX 750 takıyorlar ve 70 80 FPS aliyolar. dediğiniz gibi bir durum söz konusu değil yani 60hz monitörde 200fps alınca bir şey değişmiyorgenel olarak dakikada söylemiyor 3 bilgisayar koyuyolar 60-144-240hz sırayla fpsler sabit ve sabit değilken oynatıyolar oyunculara
buyrun o zaman ben direk size yazılı şekilde atıyım. Yazıyar aslında nasıl kaçırdınız anlamadım (boyut fazla olduğu için kesmek durumunda kaldım)izledim ben de fakat öyle bişey yok yanlış anlamışsın. zaten 60hzlik monitöre GTX 750 takıyorlar ve 70 80 FPS aliyolar. dediğiniz gibi bir durum söz konusu değil yani 60hz monitörde 200fps alınca bir şey değişmiyor