Neler Yeni

Fps mouse önerebilir misiniz??

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Kenan Aygün
Selamlar iyi günler herkese şuan aktif olarak gamepower bane kullanıyorum başlarda şikayetim yoktu fakat ani çevirmelerde takılma yaşmaya başladım elime oturduğu için rahat hissettiriyordu fakat fps tarzı oyunlar oynadığım için sorun olmaya başladı bu tarz elime oturucak fps mouse önebilirmisiniz teşekkürler şimdiden.

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
https://www.hepsiburada.com/logitec...i-kablolu-oyuncu-mouse-siyah-pm-HBC00001289KQ diğer sitelerde 240 tl civarına bulursun incehesap gaming gecesinde vs güzeldir f/p ürün
Mesaj otomatik birleştirildi:

hatta şuan attığım linkte mavisi 234 tl gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...nc-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,796876512.html amazonda 205 tl ye kadar düşmüş bütçen bu civardaysa kaçırma derim. Siyah rengi de 219 tl Amazonda

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Selamlar iyi günler herkese şuan aktif olarak gamepower bane kullanıyorum başlarda şikayetim yoktu fakat ani çevirmelerde takılma yaşmaya başladım elime oturduğu için rahat hissettiriyordu fakat fps tarzı oyunlar oynadığım için sorun olmaya başladı bu tarz elime oturucak fps mouse önebilirmisiniz teşekkürler şimdiden.
bütçe ne

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy

bunlara bi bak derim

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Deathadder v2 al kablosuz istersen 700'e delux m800 wireless var yada g305'de alabilirsin içlerinde en iyisi razer ama kablo takıntın çok yoksa razeri al

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Rıfat Avcı
Deathadder V2 önceki kullandığım fareydi. Çok güzel çok stabil bir sensörü var. Bence DA V2 çok başarılı bir fare.

Top Bottom