aynen ya sormaAynı şey ınca ımg gt15 de de var ne kada küfür yedim dönmemesi yüzünden bi bilsen
Tten yemiş mouseBune oğlum yamuk yumuk skmznaskwk.
adam ya adamArkadaşlar affedersiniz ama birisinin hatasını ona söylemek yerine neden yüzüne vuruyorsunuz siz çok mu kusursuz varlıklarsınız
Bu mouseyi sizin gibi bayan bi arkadaş önermişti donanım arşivi forumdan.Bizim milletimiz 1 lira veriyor, 10TL'lik hizmet bekliyor. Bunu her alanda yapıyorlar. 80TL'lik mousedan 1000TL'lik bir performans beklemiyordun sanırsam? Ayrıca bu ne, alırken sorsaydın buraya. Markasını falan ilk defa duydum. Markayı falan da geçtim, görünüşünde hayır yok.
Eyvallah kardeşim forumda uzun zamandan beri varım ama bir türlü bu algıdan kurtulamıyorlar yada kafaları basmıyoradam ya adam
İsmim bayan gibi duruyor mu?Bu mouseyi sizin gibi bayan bi arkadaş önermişti donanım arşivi forumdan.
Valla size sormak lazım pp'nize kadın fotosu eklemenin mantığınıİsmim bayan gibi duruyor mu?![]()
İsmim bayan gibi duruyor mu?![]()
Yok kanka arkadaş okumayı bilmiyo yazmayı biliyo da direk pp ye bakarak konuştuİsmim bayan gibi duruyor mu?![]()