Herhangi bir işlem yapmadım. Dengeli seçiliydi. Yüksek performansıda denedim fakat aynı bir şey değişmedi.Ssd ile alakası yok gibi. Fps düştüğünde işlemcide ekran kartını beslemıyor olarak gözüküyor. İşlemcine herhangi bir işlem yaptın mı, veya güç seçeneklerinden ne seçiliydi
İşlemci %40 kullanımlara kadar bazen çıkıyor bunlar videodan aldığım ssler. Rocket league oynarken 75fps e sabitlediğim zaman hem ekran kartı hemde işlemci düzgün çalışıyordu ancak tabi bazen ordada 10 20 fpslere bir anda inip çıkmalar oluyor ki rocket leaguede 240 max fps alıyorum zaten.Ssd ile alakası yok gibi. Fps düştüğünde işlemcide ekran kartını beslemıyor olarak gözüküyor. İşlemcine herhangi bir işlem yaptın mı, veya güç seçeneklerinden ne seçiliydi
O anlamda demedim. Ekran kartı işlemciden güç almıyor gibi bişey demek istedim. Çünkü ekran kartı kullanımı 0 hep fps düşmelerindeAyrıtten BIOS'ta RAMlerimi 3000mhz e çıkartamıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Herhangi bir işlem yapmadım. Dengeli seçiliydi. Yüksek performansıda denedim fakat aynı bir şey değişmedi.
İşlemci %40 kullanımlara kadar bazen çıkıyor bunlar videodan aldığım ssler. Rocket league oynarken 75fps e sabitlediğim zaman hem ekran kartı hemde işlemci düzgün çalışıyordu ancak tabi bazen ordada 10 20 fpslere bir anda inip çıkmalar oluyor ki rocket leaguede 240 max fps alıyorum zaten.
Evet ondan kaynaklı diğerlerindede düşüşler oluyor aldığı güç W cinsindende düşüyor Ekran kartının. Ekran kartı ve anakartım garantide şu anda. Anakartta sorun olabiliceğini güç kesintileri vs. dediler.O anlamda demedim. Ekran kartı işlemciden güç almıyor gibi bişey demek istedim. Çünkü ekran kartı kullanımı 0 hep fps düşmelerinde
Tüm aksilikler seni bulmuş. İnşallah en kısa zamanda çözerlerEvet ondan kaynaklı diğerlerindede düşüşler oluyor aldığı güç W cinsindende düşüyor Ekran kartının. Ekran kartı ve anakartım garantide şu anda. Anakartta sorun olabiliceğini güç kesintileri vs. dediler.
BİLGİLENDİRME : Biosu son sürüme güncellediğimde bilgisayarım aşırı bir şekilde donuyor.Herşeyin açılma süresi windows dahil 20 kat yavaşlıyor. Fakat biosun son sürümünde sanırım oyunlarda sıkıntı çıkmamıştı ilk güncellediğimde biosu 20 25 dakika oynayıp kapatıp açtığımda kasmaya başlamıştı.