Rival 110 eğer fiyatı fazla artmadıysa.Gamepower sendo almayı düşünüyorum başka önerileriniz var mıdır?
G102 oneririm
bitmişti stoklarda tekrar stok gelmiş demekki bu fiyata güzel alınır buArtmış mıLogitech Oyuncu Faresi Fiyatları & Modelleri - Teknosa
Logitech Oyuncu mouse modelleri Teknosa'da sizi bekliyor. Oyunların hızına ayak uyduran Logitech gaming mouse çeşitlerini incelemek için hemen tıklayın!www.teknosa.com
Olabilir ben fiyat amaçlı bakmıştım öylesinebitmişti stoklarda tekrar stok gelmiş demekki bu fiyata güzel alınır bu
vallahi ben bu Mouse u kullanıyorum 5 yıl oldu alalı daha tık demedi maşallah performansından gram kaybetmedi diyebilirim.Olabilir ben fiyat amaçlı bakmıştım öylesine
Ben hala klavye mouse o parayı eder mi diyenlerdenim 50k pc toplasam 50-60₺ klavye mouse set alırım yanınavallahi ben bu Mouse u kullanıyorum 5 yıl oldu alalı daha tık demedi maşallah performansından gram kaybetmedi diyebilirim.
Bir bu kalmisti Adam akili oda gitmisArtmış mıLogitech Oyuncu Faresi Fiyatları & Modelleri - Teknosa
Logitech Oyuncu mouse modelleri Teknosa'da sizi bekliyor. Oyunların hızına ayak uyduran Logitech gaming mouse çeşitlerini incelemek için hemen tıklayın!www.teknosa.com