Viper Mini nasıl olur?RAZER DeathAdder Essential Siyah Optik Gaming Mouse RZ0102540100R3M1 Fiyatı - Trendyol
RAZER DeathAdder Essential Siyah Optik Gaming Mouse RZ0102540100R3M1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu bütçeye PMW 3328 sensör önermek...RAZER DeathAdder Essential Siyah Optik Gaming Mouse RZ0102540100R3M1 Fiyatı - Trendyol
RAZER DeathAdder Essential Siyah Optik Gaming Mouse RZ0102540100R3M1 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
G102 ile aralarında çok fark yok, geçmeye değmez diyebilirim. RTX 2060'dan 2060 Super'e geçmek gibi olur.Viper Mini nasıl olur?
Daha iyiViper Mini nasıl olur?
Biraz fazla büyük geldiler.HyperX Pulsefire Raid Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Pulsefire Raid Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Pulsefire Raid Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
HyperX Pulsefire Raid'de PMW 3389 sensör bulunuyor. Yani orta seviyeden 1 tık daha yüksek seviye bir sensör. Onun dışında bu da bakılabilir. PMW 3391 sensör bulunuyor.
Corsair Ironclaw RGB CH-9307011-EU Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Ironclaw RGB CH-9307011-EU Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Ironclaw RGB CH-9307011-EU Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.033,54 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu bütçeye PMW 3328 sensör önermek...
Yok hocam. Çok büyük değil. İncelemelerine bir bakın derim. Özellikle HyperX'in. Şahsen ben beğendim.Biraz fazla büyük geldiler.
Tamamdır hocam çok teşekkürler mutlaka bakacağım.Yok hocam. Çok büyük değil. İncelemelerine bir bakın derim. Özellikle HyperX'in. Şahsen ben beğendim.
Buna da bir bakın derim. Fiyatı iyiymiş. Fakat sensörü bir tık düşük diye biliyorum. 3366 dengi idi sanırsam.Logitech G403 HERO RGB Kablolu Siyah Gaming Mouse (910-005633)
Konfor için tasarlanan G403, ekstra kontrol için kauçuk kavrama yerlerine sahiptir.www.gaming.gen.tr
Konu kilit.
Hero 25K ve 3366?Buna da bir bakın derim. Fiyatı iyiymiş. Fakat sensörü bir tık düşük diye biliyorum. 3366 dengi idi sanırsam.
Logitech G403 HERO RGB Kablolu Siyah Gaming Mouse (910-005633)
Konfor için tasarlanan G403, ekstra kontrol için kauçuk kavrama yerlerine sahiptir.www.gaming.gen.tr
Konu kilit.
Üçünü de değerlendireceğim, teşekkürler ikinize de.Buna da bir bakın derim. Fiyatı iyiymiş. Fakat sensörü bir tık düşük diye biliyorum. 3366 dengi idi sanırsam.