Fps oyunlari icin ekipman fiyat dagilimi

Ahmetovv

80+
Reaksiyon skoru
38
Fps oyunlari oynuoyorum hic ekipmanim yok 1.5k zorlarsam 2k Param var nasil bir fiyat dagilimi yapmaliyim tavsiye varmi

Hepsine eşit miktarda bence.

FPS oyunlarında En önemli şey 1 mouse + mousepad 2 Kulaklık 3 Klavye.

Fps oyunlari oynuoyorum hic ekipmanim yok 1.5k zorlarsam 2k Param var nasil bir fiyat dagilimi yapmaliyim tavsiye varmi
Razer deathadder v2 480TL
Xpg Summoner 700TL
HyperX Cloud 2 800TL

Oynadığın oyuna göre değişir
FPS oynuyorsan mouse kulaklığa öncelik ver.
MOBA ise klavye ve mouse'a.
Zaten bütçen yüksen olduğu için en yeterli ekipmanları alabilirsin.

Ben Xbox 360 kontrolcüsüyle oynuyorum, daha bunun kadar rahat bir alet görmedim. 1000 liralık fare bile bir süre sonra bileği acıtıyorken bunda hiçbir sıkıntı oluşmuyor. Xbox One kontrolcüsü daha güncel fakat daha hızlı bozuluyor, Xbox 360'ınki ömürlük resmen. Kalan parayı da kulaklığa (veya lazımsa monitöre) basarım ben olsam. Eskiden kontrolcüyle oynanmaz gibi düşünüyordum fakat şimdi klavye kullanırken zamanda geriye gitmiş gibi hissediyorum.

Ben Xbox 360 kontrolcüsüyle oynuyorum, daha bunun kadar rahat bir alet görmedim. 1000 liralık fare bile bir süre sonra bileği acıtıyorken bunda hiçbir sıkıntı oluşmuyor. Xbox One kontrolcüsü daha güncel fakat daha hızlı bozuluyor, Xbox 360'ınki ömürlük resmen. Kalan parayı da kulaklığa (veya lazımsa monitöre) basarım ben olsam. Eskiden kontrolcüyle oynanmaz gibi düşünüyordum fakat şimdi klavye kullanırken zamanda geriye gitmiş gibi hissediyorum.
Güzelmis reyiz ama ben csgo fln oynuyacagim

Sence 200 tllik mauspadelerde cok gozle gorulur bir fark varmi
Var tabii ki. Ben Steelseries Qck+ Howl Edition kullanıyorum. Daha önce James Donkey ve Çakma Razer kullandım. Arada çok fark var. Hem daha uzun ömürlü ve kayganlık ve mouse tutusu konusunda baya iyi. + olarak prof mousepadlarde Speed Ve Kontrol olmak üzere 2 çeşit mousepad var onu mouse ne göre tercih etmelisin.

eline oturan dpi değeri ayarlanabilir iyi bir mouse al (200 tl ) aynı şekilde mekanik bir klavye (900 tl ) eğer fps oyunları oynuyorsan ise kulaklığa bayağı para kıymak zorundasın bide mousenle aynı marka ( ya razer ya steelseries yada logitech yada corsair al ) bir mousepad. her biri için konu açarsan forumdakiler daha iyi yardımcı olabilir hocam

Güzelmis reyiz ama ben csgo fln oynuyacagim

Rekabetçi oynuyorsan en iyisi rahat bir fare almak. Zaten senin bütçede kötü fare bulmak marifet, eline en iyi oturacağını düşündüğünü al. Kablolu olmasına dikkat et.

Fps oyunları oynadığını varsayıyorum, şu şekilde olabilir. Ayrıca indirim falan bekleyerek al özellikle cuma günleri ince hesapta aorus k1 düşebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,768
Üyeler
184,495
Son üye
Praxius
Geri