Neler Yeni

Fps oyunları için elmb mi overdrive mi

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
Elmb özelliği asusta 1 ms olarak geçiyor sizce elmb açıp mı oynamalıyım kapalı olarak mı ? elmb input lag yapıyor diyorlar ama elmbde daha iyi görüntü sahibi oluyorum. (elmb sync değil sadece elmb)

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
ELMB gözünü rahatsız etmiyorsa ve parlaklığı düşürmüyorsa açabilirsin. Overdrive en hızlı seçeneğin bir altındaki seçeneği seç.

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ELMB gözünü rahatsız etmiyorsa ve parlaklığı düşürmüyorsa açabilirsin. Overdrive en hızlı seçeneğin bir altındaki seçeneği seç.
Dostum elmb bana daha akici geliyor fakat 1 ms modu muhabbeti beynimi yakiyor. + Olarakta overdrive düzey 3 olarak kullaniyorum. 0dan 5e kadar secenegim var galiba 0 20 60 80 100 olarak siralanmis olabilir. 3ten sonrasinda goruntude sorun yaşıyorum ufo ile baktigimda mavi iz oluyor ghostingmi stutter olayi mi bilmiyorum inverse ghostingmi neydi adi unuttum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum elmb bana daha akici geliyor fakat 1 ms modu muhabbeti beynimi yakiyor. + Olarakta overdrive düzey 3 olarak kullaniyorum. 0dan 5e kadar secenegim var galiba 0 20 60 80 100 olarak siralanmis olabilir. 3ten sonrasinda goruntude sorun yaşıyorum ufo ile baktigimda mavi iz oluyor ghostingmi stutter olayi mi bilmiyorum inverse ghostingmi neydi adi unuttum
120 od ayari var normalde menuden aciliyomus 100 ile 80 arasinda baya iyiymis ama onu acmayi denesemde acilmadi ugrastim osd menusuyle. Od 4 var senin dedigin o ama ondaki anlattigim olay olmada 4 kullanicam. Merak ettigim sey stabil olarak 3 en iyi dururken 4 ve 5 yaptigimda olusan sey normal mi yoksa ayri bi ayar mi gerekli bilen biri konuya gelse cozucem

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Overdrive 3te kullan o zaman. Evet inverse ghosting olur fazla arttırırsan.

Elmbnin overdrive yada monitör tepki süresiyle alakası yok. O farklı teknoloji. Ondaki 1ms ayrı. Gözüne daha güzel geliyorsa baş ağrısı göz ağrısı yapmıyorsa kullan.

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Bivizy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Overdrive 3te kullan o zaman. Evet inverse ghosting olur fazla arttırırsan.

Elmbnin overdrive yada monitör tepki süresiyle alakası yok. O farklı teknoloji. Ondaki 1ms ayrı. Gözüne daha güzel geliyorsa baş ağrısı göz ağrısı yapmıyorsa kullan.
İşte ondaki 1 ms ayri diyorsun ha bende nasil bir 1 ms muhabbeti var onu mrk ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,586
Üyeler
161,874
Son üye
byexe
Top Bottom