Fps oyunları için klavye önerisi

Kerem_38

80+
Reaksiyon skoru
20
Fps oyunları oynuyorum valorant csgo gibi Logitech g203 mouse var bende bunun yanına güzel bir FPS oyunları için klavye önerisi

Bütçe belirtmelisin ama FPS oyunları için Red/Kırmızı switch al kesinlikle.

fps için red switch ve compact olması önemli
Güzelde çok pahalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzelde çok pahalı
Daha ucuz biseyler arıyorum

O kadar bütçe yoksa en uygun bunu alabilirsin. Gamepower pek tavsiye edilmez ama başka seçenek yoksa yapacak bir şey yok. Kendim de Gamepower klavye kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmayan taraftayım.

Bütçe belirtirseniz size daha iyi yardımcı oluruz.

Bende aynı sorunu yaşıyorum mekanikler çok pahalı açıkçası klavyeye çok bütçe ayırma taraftarı değilim anti ghosting ve düşük tepki süresi olsun yeter mekanik olması şart değil burdan takip edeceğim bende güzel bir tavsiye olursa.

Bu bütçeye uzun ömürlü bir membran klavye almanı öneririm onun dışında mekanik olarak en düşük k552 öneririm. Gamepower türevi markalara bakma.

Bu bütçeye uzun ömürlü bir membran klavye almanı öneririm onun dışında mekanik olarak en düşük k552 öneririm. Gamepower türevi markalara bakma.
Neden gamepower bakma diyorsun? Yani outemo switch falan kullandığı düşük fiyatlı mekanik klavyeleri var bir sorunu falan mı var acaba?

Neden gamepower bakma diyorsun? Yani outemo switch falan kullandığı düşük fiyatlı mekanik klavyeleri var bir sorunu falan mı var acaba?
Kalitesiz olduğu için bir sürü şikayet var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uzun ömürlü istiyorsan öyle markalar alma

Evet var, outemu switch olsa bile diğer bileşenleri kaliteli değil ve kronik sorunları var. Kısacası dediğim gibi en düşük k552 öneriyorum.

Geri