Makro ya karşıyımbeyler valorant oynuyorumda faremin makro tuşları var ama programı yok makro tuşuna seri ateş eklemek istiyorum ne yapacağım yardımcı olurmusunuz
Programı yoksa mouse üzerinden ayarlanır ama makro yapman çok yanlış git spray öğren !!!beyler valorant oynuyorumda faremin makro tuşları var ama programı yok makro tuşuna seri ateş eklemek istiyorum ne yapacağım yardımcı olurmusunuz
Evet silah seker tabanca olsa bile.Makro ya karşı olmamı bir kenara bırak valorant ta zaten işine yaramaz
aslında yarar bazı tekli silahları arka arkaya ateşlemek için kullanılabilinirMakro ya karşı olmamı bir kenara bırak valorant ta zaten işine yaramaz
senini iyiliğin için dediler ama makro tuşu varsa elbet atması da vardır yani olması lazım hangi mousebilen birisi yokmu herkes duyar kasmış sanki hiç sanal korsanlıkta bulunmamışlar
mousenin modelini atar mısın meraklı adambilen birisi yokmu herkes duyar kasmış sanki hiç sanal korsanlıkta bulunmamışlar
şuan gördüm bir saniye araştırayımgamepower bane
x mouse button control programını indirip kullanabilirsin, ama klavye tuşları atanmıyor bilgine.beyler valorant oynuyorumda faremin makro tuşları var ama programı yok makro tuşuna seri ateş eklemek istiyorum ne yapacağım yardımcı olurmusunuz