Neler Yeni

FPS OYUNLARI İÇİN MONİTÖR

peg'

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Dinç
Bütçe
5400
Arkadaşlar laptop kullanıcısıyım laptop için monitör bakıyorum aşağıda ki model için düşünceleriniz nedir bu fiyat bandında başka model var mıdır ağırlıklı olarak valorant oynuyorum onun dışında fifa ets 2 falan oynarım benim için monitör çok önemli çünkü rog strix laptop kullanan birisiyim ancak 3 kez monitör değiştim ölü pixel, ghosting vs. en sorunsuz model neyse onu almak isterim ve laptop ips panel bu model ise VA panel çok fark var mı aralarında farklı olarak ne önerirsiniz?

Teşekkürler...

hiyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Umut Karakuş
Arkadaşlar laptop kullanıcısıyım laptop için monitör bakıyorum aşağıda ki model için düşünceleriniz nedir bu fiyat bandında başka model var mıdır ağırlıklı olarak valorant oynuyorum onun dışında fifa ets 2 falan oynarım benim için monitör çok önemli çünkü rog strix laptop kullanan birisiyim ancak 3 kez monitör değiştim ölü pixel, ghosting vs. en sorunsuz model neyse onu almak isterim ve laptop ips panel bu model ise VA panel çok fark var mı aralarında farklı olarak ne önerirsiniz?

Teşekkürler...

biraz bütçenizi arttırabilirseniz https://www.sinerji.gen.tr/samsung-...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel alabilirsiniz

hiyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Umut Karakuş
samsung monitörlerine ön yargım var biraz yorumlarında da ghosting ya da ışık süzmesi olduğu söyleniyor
G4 Modelinde ghosting yaşayan pek yok araştırabilirsiniz. Işık süzmesi her ips panelde az da olsa oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,258
Üyeler
160,054
Son üye
eayberkc
Top Bottom