Monitör Arıyorum Yardım Eder Misiniz

enefti

80+
Reaksiyon skoru
131
Bütçe max 5500 TL olacak şekilde monitör arıyorum ips veya va panel fark etmez.

Philps 240HZ VA

Lenovo 240 HZ VA

Bu 2 monitör arasında hangisi daha iyi olur? 180 HZ ile 240 HZ arasında çok fazla fark var mı? Şu an 60 HZ kullandığım için hepsi bana daha iyi gelecek.

Asus VG248QG modeline bakabilirsin.

Özelliklerine göre fiyatı pahalı duruyor başka sitelerde ne kadardır bilmiyorum ama. 180 HZ MSI 4300 TL itopya da, attıklarım 240 HZ ghosting rahatsız edecek düzeydeyse almayı düşünmem ama.

Bütçe 700 TL artarsa al geç, 240 Hz IPS. Ben de bir tanıdığa aldırdım, yakın zamanda gelince yorumlarını paylaşırım.

Bütçe 700 TL artarsa al geç, 240 Hz IPS. Ben de bir tanıdığa aldırdım, yakın zamanda gelince yorumlarını paylaşırım.

Bunu zaten çok merak ediyorum. İnternette pek inceleme bulamadım. Bazıları çok ghosting var diyor bazıları rahatsız etmiyor diyor. 5 bin TL iken almadım o yüzden. İnceleme paylaşırsanız çok sevinirim.

Bütçe max 5500 TL olacak şekilde monitör arıyorum ips veya va panel fark etmez.

Philps 240HZ VA

Lenovo 240 HZ VA

Bu 2 monitör arasında hangisi daha iyi olur? 180 HZ ile 240 HZ arasında çok fazla fark var mı? Şu an 60 HZ kullandığım için hepsi bana daha iyi gelecek.
fiyatları iyiymiş bu arada. Va panel de olsa 280 hz baya iddialı

Bunu zaten çok merak ediyorum. İnternette pek inceleme bulamadım. Bazıları çok ghosting var diyor bazıları rahatsız etmiyor diyor. 5 bin TL iken almadım o yüzden. İnceleme paylaşırsanız çok sevinirim.
Bu monitörün hiç 5000 civarına düştüğünü hatırlamıyorum hocam, ghosting de yok IPS panel bu VA olan Odyssey'lerden değil bu. Gelince sorayım memnun muymuş diye.

Ben kendi monitörüm olarak bunu kullanmaktayım 165 hz IPS, ortalama olarak 1 yıldır bende ve gayet memnunum, bütçeyi arttırabilirsen bunu da düşünebilirsin bence.

Bu monitörün hiç 5000 civarına düştüğünü hatırlamıyorum hocam, ghosting de yok IPS panel bu VA olan Odyssey'lerden değil bu. Gelince sorayım memnun muymuş diye.
Hocam 3 ay önce 5000 TL lerden satılıyordu indirim yoktu zaten fiyatı o kadardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben kendi monitörüm olarak bunu kullanmaktayım 165 hz IPS, ortalama olarak 1 yıldır bende ve gayet memnunum, bütçeyi arttırabilirsen bunu da düşünebilirsin bence.
Hocam bütçeyi arttırabilirim ama 27 inc 1k almak istemem ama bunun 24 inç olanını düşünebilirim. Teşekkür ederim.

Hocam valla monitör geldi, herhangi bir ölü piksel vs söz konusu değil. Ghosting yok, oyunlarda da gayet güzel hissiyatı var. Aşırı detaylı bir inceleme yapamadım ama genel itibariyle güzel gözüküyor, alınır gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,387
Üyeler
183,419
Son üye
astroaudd
Geri