Neler Yeni

FPS Oyunları için mouse önerisi?

denzer42

80+
Bütçe
6000
Cs2 fps oyuncusuyum.Maus olarak kablosuz düşünüyorum çünkü masada elimi daha rahat hareket edebilirim diye düşündüm.
Kablosuz maus alırsam şarj derdi çok mu sıkıntı? Sarjı ne kadar dayanır nasıl oluyor ilk defa kullanicam.Eger onermezseniz kablolu alıcam.Butce Max 6000.

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
Cs2 fps oyuncusuyum.mouse olarak kablosuz düşünüyorum çünkü masada elimi daha rahat hareket edebilirim diye düşündüm.
Kablosuz mouse alırsam şarj derdi çok mu sıkıntı? Sarjı ne kadar dayanır nasıl oluyor ilk defa kullanicam.Eger onermezseniz kablolu alıcam.Butce Max 6000.
Kablosuzlarda gecikme biraz daha yüksek diye biliyorum, problem oluşturabilir. Bide şarj derdi var... Kablolu candır bence hala.

Odias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
SAİDAHMED SAĞLAM
kablosuzlarda ülkemizde satılan modellerde max 1ms var. ancak kablolularda 8000hz yani 0.2 ms modeller var eğer istiyorsan kabloluda msi glutch gm51 yada razer deathadder v3 alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

ancak ben şahsen razer öneririm sensörü daha gelişmiş

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bütçe sıkıntın yoksa farede en önemli olay farenin boyutu ve şekli. El uzunluğunu yaz orta parmağının ucundan tam bileğine kadar. Genişliğini de yaz. Fareyi nasıl tutuyorsun ve eski kullandığın mouse ne.

Şarj sorun olmaz oyunun ortasında azalırsa kablosunu takıp kullanmaya devam edebilirsin.
Gecikme vs sorun olmaz böyle üst seviye ürünlerde.

AEGON

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
YILDIRIM
Kablosuzlarda gecikme biraz daha yüksek diye biliyorum, problem oluşturabilir. Bide şarj derdi var... Kablolu candır bence hala.
Cs2 fps oyuncusuyum.mouse olarak kablosuz düşünüyorum çünkü masada elimi daha rahat hareket edebilirim diye düşündüm.
Kablosuz mouse alırsam şarj derdi çok mu sıkıntı? Sarjı ne kadar dayanır nasıl oluyor ilk defa kullanicam.Eger onermezseniz kablolu alıcam.Butce Max 6000.
Bu arkadaşı dinleme bence kablosuz al deathadder v3 pro tavsiye ederim.

Odias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
SAİDAHMED SAĞLAM
ben steelseries prime kullanıyorum 500 e altım paracort kablo yapısı var razer v3 den daha sert olmasına rağmen kablolu bir fare kullandığını hissettirmiyor. razer hiç hissettirmez diye düşünüyorum

Arda_09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Arda Okçu
Aktif olarak kullanıyorum güzel mouse haftada 1 şarja takıyorum epey uzun gidiyor gecikme yönünden de sıkıntı yaşamıyorum

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Misty Rosetta
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları, Monitör, Mouse / Mousepad, Klavye, Toplama Bilgisayar Tavsiye, Valorant
Ninjutso Sora.

Top Bottom