- Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım hocam öneriniz için teşekkürler.viper miniyi tavsiye ederim üzerine 50 TL gibi bir bütçe eklerseniz Ss rival 3 de olabilir
anladım hocam öneriniz için teşekkürler.viper miniyi tavsiye ederim üzerine 50 TL gibi bir bütçe eklerseniz Ss rival 3 de olabilir
viper mini genelde küçük eller için öneriliyor 16 17 küçük sayılmaz videolarını izleyin ürünlerin almadan önce bir fikir sahibi olabilmek adınaanladım hocam öneriniz için teşekkürler.
tuf m3 mü. o mouse çok rahat. sensörü o fiyat aralığı için kötü 150 tl lik katar pro ve 200 tl lik aorus m2 nin sensörleri daha iyi fakat o ikisi de küçük.Abdullah abi DA insta hesabında paylaştığı mouse bak
Bu mausu çok görüyorum hocam elim 15 cm küçük bir elim var banada uygun olurmu acaba ?Bu fiyata alabileceğin en iyi sensöre sahip mouse kesinlikle düşünmeden alabilirsin
logitech g203 veya razer viper mini olabilirMerhaba arkadaşlar elimde 250 TL gibi bütçe var ve mouse almak istiyorum.
oynadığım oyunlar:
CS:GO Valorant LoL vs.
aklınızda bu oyunlara yönelik kullandığınız mouse önerisi yapar mısınız?
en iyi sensör o fiyat bandında viper miniMerhaba arkadaşlar elimde 250 TL gibi bütçe var ve mouse almak istiyorum.
oynadığım oyunlar:
CS:GO Valorant LoL vs.
aklınızda bu oyunlara yönelik kullandığınız mouse önerisi yapar mısınız?
Hocam benim elim orta tam oluyor elime bence size de olur diye düşünüyorum.Ben de arıyorum yeni konu açmadan şuraya bırakayım sorumu. Palm tutuş ve 20cm el için mouse arıyorum fiyatta çok uçulmadığı sürece okeyim. Şunu al veya şu ürün genelde indirime girer takibe al dediğiniz ürünler varsa söylerseniz çok memnun olurum. Biraz ağır geliyor şuanki mousem.
Lightsync lerin sensörleri yenilendi diye biliyorım ama G203 nasıldır ya da bazı yerlerde g102 ve g203 aynı model diyolar öyle miSensör eski, alınacak bir model değil.
Rival 3Pençe tutuşu ve elim 16-17 cm rival 3 boyutunda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında SteelSeries Rival 3 ve GamePower İcarus arasında kalmıştım başlığı bu şekilde açtım belki daha iyi öneriler gelir diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Belirttim ustam var mı önerin yada benim dediklerim arasından hangisi daha iyidir
G203 ciddi anlamda iyi bir mouse bende 2 adet bulunuyor. 1 yıldır kullanıyorum.Lightsync lerin sensörleri yenilendi diye biliyorım ama G203 nasıldır ya da bazı yerlerde g102 ve g203 aynı model diyolar öyle mi