FPS YÜKSEK AMA AKICI DEĞİL

hocam görüntü kasıyor yırtılmalar oluyor vs yani fps i hissedemiyorum sanırsn 25 30 fps alıyorum

Benim RX 7900 GRE ekran kartım var ve r5 7500f de işlemcim var oyunlarda genelde 2k da 100 110 fps lerde geziyor fakat oyun aşırı kötü bu her oyunda geçerli dying light2, mafia de gibi oyunlar hep kasıyor ne denediysem olmadı yardımcı olabilir misiniz
Sistem tam bileşenleri (marka model + monitör dahil) yazabilir misin?
Bios güncel mi?
İşletim sistemin win11 mi 10 mu?
Sistemin güç ayarları yüksek performans modunda mı yoksa dengelide mi?
Bunlara ek olarak MSI Afterburner indirip, şu videoda bahsedilen şekilde hazır profil ayarını yapıp bir bakabilir misin %1 FPS değerlerin ne durumda diye. Şimdi eğer yırtılma FPS kaynaklıysa monitör hariç yazılımsal veya donanımsal olabilir. Ama %1 FPS değerlerin normal ise o zaman monitöre odaklanabiliriz bence.

Not: %1 FPS değerlerini görmek için MSI Afterburner ile benchmark yapmanız gerek. Bunu da yine linkini verdiğim üstteki videoda anlatıyor.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ajazz 159 pro 8k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bak donanım arşivi kanalındada var bu monitör rampagein glacier in 2k modeli orda abdullah abide oynuyordu yani ama onunki akıcıydı
159 pro yu kaç hz de kullanıyorsunuz?
Bende scyrox v6 ve 7500f varken 4k hz ve üstünde sağlam FPS droplar oluyordu. Maalesef çoğu 6-8 çekirdek işlemci 4k ve üstü hz leri karşılayamıyor, karşılasa bile performans düşüşleri yaşatıyor. Eğer 4k hz üstü kullanıyorsanız bir de 1k veya 2k hz de test edin sisteminizi.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,315
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri