Neler Yeni

FPS YÜKSEKKEN BİLE KASMA SORUNU

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emre zeyrek
Arkadaşlar son zamanlarda bi problemle karşı karşıyayım. Bilgisayarım çok iyi değil fakat yine de oyunların bazılarında 100fps alabiliyorum fakat sıkıntı şu ki yine de kasıyor gibi görünüyor yani 60fps e sabitlediğim 1 fps bile aşşağıya düşmeyen oyun sanki 15 20fps gibi hissettiriyor acayip derecede kasıyormuş gibi. Oyunda görev yöneticisine girdiğim ilk an cpu %100 gösteriyor ve sonradan düşmeye başlıyor fakat bi türlü düzelmiyor. Driver booster ile tüm driverları güncelledikten sonra böyle bir problem yaşamaya başladım bilen varsa yardımcı olabilir mi
.

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
Son cümle bütün olayı açıklamış bence. Driver Booster saçma sapan driverlar kuran bir program. Bütün driverları silip kendin baştan yükle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emre zeyrek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son cümle bütün olayı açıklamış bence. Driver Booster saçma sapan driverlar kuran bir program. Bütün driverları silip kendin baştan yükle.
Nedendir bilmem bilgisayarım hiçbir driveri elimle kurmama izin vermiyor. Kaç ay uğraştım ekran kartı driverimi güncelleyemedim bi türlü inmedi. yıllar öncesinin driverini kullanmama rağmen windows sürücü güncel dedi ama onun üzerinde çok kere güncelleme gelmişti bu yüzden driver boosterla denedim hepsini kurdum. Başka türlü kuramıyorum kuramadığım için bilgisayar hiçbirşeyi açmıyor neredeyse

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Driver Booster üzerinden indirdiğin sürücüleri geri sil ve orijinal sürücü sitesinden en güncel olanları tek tek geri indir.

Eğer monitörün
-60Hz ise FPS'i 80 civarına,
-120Hz ise FPS'i 150 civarına,
-144Hz ise FPS'i 170 civarına,
-165/170Hz ise FPS'i 200 civarına,
-240Hz ise FPS'i 280 civarına,
-280Hz ise FPS'i 320 civarına,
-360Hz ise FPS'i 400 civarına sabitle.

Sabitlediğin FPS değeri monitör hertz değerinden birazcık daha yüksek olmalı ki ufak bir FPS oynamasında FPS'in monitör hertz değerinin saliselik olarak altına düşüpte gereksiz yere kasıyor hissiyatı vermesin.

Top Bottom