Neler Yeni

Fps'imin normalden düşük olduğunu düşünüyorum

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
Ahmet Yıldırım
Cs go oynarken boşluğa baktığımda 400 fps alıyorum ama oynamaya başlayınca 180-150 fps oluyor bu normal haliydi bundan da mustaribim ama bugün uçan gözcü oynarken 80'e kadar düştü sorun nedir?
HP OMEN 15-ek1000
Laptop bu bir de bu aralar durduk yere fan hızlanıyor boşta ortalama 3200 RPM'de çalışan laptop 4200 RPM oluyor. Omen gaming hub'da işlemci sıcaklığı bir 80 bir 90 bir 98 olacak şekilde sürekli değişiyor.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
98 İşlemci sıcaklığı normal değil. Laptoplarda evet yüksek sıcaklıklar alıştığımız bir konu ancak 98 derece zaten intel işlemcileri max 100 derece temp max veriyor. En son bakımı ne zaman yaptırdınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci ısındığı için frekans kısıyor ve bu frekans kısmasından kaynaklı olarak FPS drop yaşanıyor.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
Ahmet Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
98 İşlemci sıcaklığı normal değil. Laptoplarda evet yüksek sıcaklıklar alıştığımız bir konu ancak 98 derece zaten intel işlemcileri max 100 derece temp max veriyor. En son bakımı ne zaman yaptırdınız ?
6 ay önce aldım zaten 98 olarak gözükmüyor. ısı değeri sürekli değişiyor stabil bir sıcaklık gözükmüyor

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
6 ay önce aldım zaten 98 olarak gözükmüyor. ısı değeri sürekli değişiyor stabil bir sıcaklık gözükmüyor
Bilgisayarı kullandığınız alan masa mı yoksa dizüstünde vesaire mi kullanıyorsunuz. Hava kanallarının açık olmasına özellikle dikkat edin. İmkanınız var ise soğutucu vb ürün alarak yerden yükseltebilecek bir şey kullanarak temasını minimuma indirin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En son olarak görev yöneticisini açtığınızda yapılan işlemlere bakmanızı tavsiye ederim.
Örneğin:
Antimalware, Defender, Update

Top Bottom