Enivici Vokke
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,135
- İsim
- Abdullah Aydoğdu
Fransızca öğrenildiğinde İspanyolcayı öğrenmek biraz kolaylaşıyormuş. İkisi de Latin dili olduğundan biraz benzerlik taşıyorlarmış.
Bu Doğru mu?
Üniversite tercihlerinde Almanca veya Fransızca yazacağım. Sizce hangisini okumak daha mantıklı?
Türkiye'de yaşayıp dayısı Almancı olan Türkler de Almanca bölümlerini seçebileceğinden, onlarla yarışmam zor olur diye düşünüyorum.
Mesela dayısı Almanya'da yaşayan birisi her yıl Almanya'ya gezmeye gidiyordur. Almancası benimkinden daha iyi olur. İkimiz de aynı bölümden mezun olduğumuzda onun Almancası daha iyi olacağından iş bulabilirken ben bulamayabilirim. Saçma bir düşünce mi sizce?
Fransızca bilen birinin İspanyolca öğrenmesi kolaylaşır mı?
Kolaylaşır diyen de var, ikisi alakasız diller diyen de.
Bu Doğru mu?
Üniversite tercihlerinde Almanca veya Fransızca yazacağım. Sizce hangisini okumak daha mantıklı?
Türkiye'de yaşayıp dayısı Almancı olan Türkler de Almanca bölümlerini seçebileceğinden, onlarla yarışmam zor olur diye düşünüyorum.
Mesela dayısı Almanya'da yaşayan birisi her yıl Almanya'ya gezmeye gidiyordur. Almancası benimkinden daha iyi olur. İkimiz de aynı bölümden mezun olduğumuzda onun Almancası daha iyi olacağından iş bulabilirken ben bulamayabilirim. Saçma bir düşünce mi sizce?
Fransızca bilen birinin İspanyolca öğrenmesi kolaylaşır mı?
Kolaylaşır diyen de var, ikisi alakasız diller diyen de.
Son düzenleme: