Neler Yeni

Fransızca mı? İspanyolca mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hamza efe Baltacı
Okuduğum lisenin hazırlık sınıfına başlayacağım.
2. Dil olarak fransızca veya ispanyolca seçeneği var. Benim tercihim fransızca yönünde, lakin çoğu arkadaşlarım ve tanıdıklarım ispanyolca öğrenmemi istiyor. Kararsızım ikiside çok avantajlı diller. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Dolar

80+ Silver
2. Dil olarak fransızca veya ispanyolca seçeneği var. Benim tercihim fransızca yönünde, lakin çoğu arkadaşlarım ve tanıdıklarım ispanyolca öğrenmemi istiyor. Kararsızım ikiside çok avantajlı diller. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
İspanyolca daha fazla kullanılan bir dil senin seçimine kalmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Hangisini daha çok seveceksen onu seç 2. dilleri genelde liseler öğretemiyor zaten çok bir şey bekleme

E0q1NoX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
berkay türküm
ispanyolca daha fazla ülkede kullanılıyor ve daha kolay

eğitim açısından fransızca daha fazla yarar sağlayabilir ama ispanyolcanın güzelliği ayrı sosyal olarak daha fazla avantaj sunar bence

Besim Tibuk

80+ Gold
Akademik olarak Fransızca daha işlevsel gibi ama çok daha zor İspanyolcaya göre. İspanyolca ise daha kolay ve daha çok kullanılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,561
Üyeler
163,189
Son üye
squfly
Top Bottom