Neler Yeni

Freedos bir bilgisayara windows kurma

Nepha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Uğur Soydan
Bu windows kurma rufus diye bir programlar kolay bir şekilde oluyormuş galiba ama tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum yardım edermsiniz

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Youtube'a yaz UEFİ windows kurma.
Bir link veririm de perma-ban yeme ihtimalim olduğu için...

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Rufus da işe yarar ama ben her zaman her şeyi sitesinden indirmeyi severim siz de öyle biriyseniz media creation tool ile yapabilirsiniz.
Aracı indirine basmanız yeterli. Seçenek sununca başka bilgisayarı yükselt diyip USB'nize kurabilirsiniz. Ancak bir hatırlatma, USB'deki her şey gidecektir.

Jack

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed
https://tb.rg-adguard.net/public.php link vermek yasak mı bilmiyorum ama şu linkten Microsoft'un kendi sunucularından ISO dosyalarını indirebilirsin. (Site resmi sunuculardan çekiyor isoları. Rufus indirip ISO dosyasını rufusa göster ve uefi seçeneğini seçip flaşa yükle.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
https://tb.rg-adguard.net/public.php link vermek yasak mı bilmiyorum ama şu linkten Microsoft'un kendi sunucularından ISO dosyalarını indirebilirsin. (Site resmi sunuculardan çekiyor isoları. Rufus indirip ISO dosyasını rufusa göster ve uefi seçeneğini seçip flaşa yükle.
adguard'lı bir siteyi tavsiye etmem, kendi ISO'sunu çıkarması daha iyi olacaktır.

Jack

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed
adguard'lı bir siteyi tavsiye etmem, kendi ISO'sunu çıkarması daha iyi olacaktır.
Ben de güvenmiyordum fakat indirince dosyanın kaynağının Microsoft adresi olduğunu görünce sıkıntı olmadığını gördüm son birkaç yıldır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım.

Nepha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Uğur Soydan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rufus da işe yarar ama ben her zaman her şeyi sitesinden indirmeyi severim siz de öyle biriyseniz media creation tool ile yapabilirsiniz.
Aracı indirine basmanız yeterli. Seçenek sununca başka bilgisayarı yükselt diyip USB'nize kurabilirsiniz. Ancak bir hatırlatma, USB'deki her şey gidecektir.
Yarımınız için saolun hepiniz ben böyle yapmayı tercih ediyorum şuan USB'ye kurlum gerçekleşiyor inşallah düzgün yapabilirim

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Bu windows kurma rufus diye bir programlar kolay bir şekilde oluyormuş galiba ama tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum yardım edermsiniz
Rufus indir gezginler gibi yerden ordan kur önüne gelicek program
aygıt yerine tıklayın flashı seçin en az 8gb olsun
önyükleme kısmına iso dosyanısı seçin
dosya sistemini fat32 yapın
başlat deyin bitince sağa altta ayıgtı güvenli çıkarın anakart usb portuna takın
del veya f2 anakart markanızı göre değişir biosa girin
boot bölümüne gelin en üste alın usb belleğinizi f10 kaydet çık deyin bir kaç dakika sonra windows kurulum ekranı gelcektir ordan devam edebilirsiniz.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
USB'ye kurduktan sonra PC açılırken F2 veya F10 tuşuna basarak BIOS'a girebilirsiniz. Eğer boot diski seçmek için F10 atandıysa açılırken F10'a basarak flaşınızdan Windows kurulum ekranına gelebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,567
Üyeler
166,230
Son üye
Taha Gültekin
Top Bottom