Selamlar yarın freedos sistemim geliyor rufustan anlamıyorum pek Microsoft'un kendi sitesinden Windows 11 iso yükledim rufus linkine ihtiyacim var nerden güvenilir bulacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
rufusa ihtiyaç varmı ki iso kurduysanız belleği fat32 diye biçimlendirdiyseniz direk yapabiliyorsunuz diye biliyorumdirekt indirme linki: https://github.com/pbatard/rufus/releases/download/v4.5/rufus-4.5.exeRufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu
Rufus: Create bootable USB drives the easy wayrufus.ie
hocam açıkçası zerre anlamıyorum direkt usbye atmayı denedim 16gb yer vardı ama bu hatayı aldımrufusa ihtiyaç varmı ki iso kurduysanız belleği fat32 diye biçimlendirdiyseniz direk yapabiliyorsunuz diye biliyorum
rufusutan indirdiğiniz dosyayı flash belleğe yazdırınhocam açıkçası zerre anlamıyorum direkt usbye atmayı denedim 16gb yer vardı ama bu hatayı aldım Alıntıyı görüntüle
rufus yüklediktwn sonra ne yapmam gerek ve yüklediğim iso bu şekildedirekt indirme linki: https://github.com/pbatard/rufus/releases/download/v4.5/rufus-4.5.exeRufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu
Rufus: Create bootable USB drives the easy wayrufus.ie
hocam nasıl yapicaz onu bilgisayar benim değil herhangi bir şey kurcalamak istemiyorum anlamıyorum da işletim sistemindenrufusutan indirdiğiniz dosyayı flash belleğe yazdırın
belleği ntfs ile biçimlendirip öyle deneyin ayda direk rufus ile yapın rufus otomatik biçimlendiriyor diye biliyorum belleğihocam açıkçası zerre anlamıyorum direkt usbye atmayı denedim 16gb yer vardı ama bu hatayı aldım Alıntıyı görüntüle
rufus yüklediktwn sonra ne yapmam gerek ve yüklediğim iso bu şekilde
hocam nasıl yapicaz onu bilgisayar benim değil herhangi bir şey kurcalamak istemiyorum anlamıyorum da işletim sisteminden
bu videodan yardım alabilirsin.rufus yüklediktwn sonra ne yapmam gerek ve yüklediğim iso bu şekilde
hocam nasıl yapicaz onu bilgisayar benim değil herhangi bir şey kurcalamak istemiyorum anlamıyorum da işletim sisteminden
teşekkürler herkese hallettim galibabu videodan yardım alabilirsin.
hazır sistem almıştım hocamBilgisayar markası ne
herhangi bi sorun yok sanırım hocam ve kullandığım usb 16gb 4096 byte yerine daha yüksek bir şey yapmalı mıyım sizce yoksa herhangi bi fark olmaz mı?bu videodan yardım alabilirsin.
ayarlar doğru bir şey yapmana gerek yok.teşekkürler herkese hallettim galiba Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
hazır sistem almıştım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
herhangi bi sorun yok sanırım hocam ve kullandığım usb 16gb 4096 byte yerine daha yüksek bir şey yapmalı mıyım sizce yoksa herhangi bi fark olmaz mı?
teşekkürler yüklendi bilgisayar elime ulaştığında açılırken f2 spamlayip usb seçiyorum doğru mudurayarlar doğru bir şey yapmana gerek yok.