Kullanabilirsin 15-20 TL'ye bir çok key var ama 1 seferlik olacağı için çok format atıyorsanız önermem.freedos bir bilgisayar alacağım . İnternetten videolarını izledim ama kafama takılan şey şu key kısmını sonra halledersiniz diyip geçiyorlar illa key almak zorunda mıyız ? kullanamıyor muyuz ??
tek bu mu sorun olur yani ?İlerde istersen key alırsın, almazsan benim gibi PC'nin sağ alt köşesinde ''Windows'u Etkinleştir" yazar
başka bir sıkıntı çıkmaz mıtek bu mu sorun olur yani ?
Yinede alın hocam çok format atmıyorsanıztek bu mu sorun olur yani ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
başka bir sıkıntı çıkmaz mı
onu kırma vardı niye kırmıyorsunİlerde istersen key alırsın, almazsan benim gibi PC'nin sağ alt köşesinde ''Windows'u Etkinleştir" yazar
Bilmem, uğraşmamıştım pek.onu kırma vardı niye kırmıyorsun
pahalı sorun o site hangisi güvenilir format cok atmıyorum da etkinleştirmesem nolurYinede alın hocam çok format atmıyorsanız
windows 8 etkinleştirmeyince çöp gibi de win 10'u bilmiyorumBilmem, uğraşmamıştım pek.
10-20 TL arası internette key satıyorlarpahalı sorun o site hangisi güvenilir format cok atmıyorum da etkinleştirmesem nolur
güvenilir mi ? virüs vs. bulaşmaz umarım birde bildiğiniz güvenilir site var mı10-20 TL arası internette key satıyorlar
N11,Trendyol,Hepsiburada.Ve webtekno gibi bilinen youtube kanalları incelemişti güvenilir mi değil mi diye onların incelediği ve güvenilir olan sitelerden alabilirsin.güvenilir mi ? virüs vs. bulaşmaz umarım birde bildiğiniz güvenilir site var mı