Neler Yeni

Freelancer hesabım - bakiyeye düştü

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ömer Eryüksel
Arkadaşlar freelancer sitesinden hesap açmıştım Tasarımcı olarak kayıt olurken belli mi miktar paparadan kayıt ücreti verdim hesabımı kontrol etmek için açtıgımda. -9.90 dolar gösteriyordu bunu nasıl çözebilirim ödemem şart mı ? hesabı kapatmak istiyorum kapatırken -9.90 dolar ödeme yapmam gerektirigi söylüyor

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Biraz gülmüş olabilirim kusura bakma 🤭

Freelancer sitesinde arkadaş. Şikayetvar diye tüketicilerin şikayetlerini yazdığı bir web sitesi mevcut. Oradan bahsetmiş arkadaş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ömer Eryüksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya olay o değil hangi freelancer sitesi 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦
Dostum olayla veya siteyi bilmiyorsan " ne yaptında 180TL borçlandın :/ " Gibi bi cümle kurup moral bozmak kimseye yakışmaz. iyi forumlar * Çözüm önerisi olanlar için ilgileniyorum forumla

Shaco

80+ Bronze
Biraz gülmüş olabilirim kusura bakma 🤭

Freelancer sitesinde arkadaş. Şikayetvar diye tüketicilerin şikayetlerini yazdığı bir web sitesi mevcut. Oradan bahsetmiş arkadaş.
Bende sana biraz gülmüş olabilirim kusura bakma 🤗

Ziona

80+ Silver
Dostum olayla veya siteyi bilmiyorsan " ne yaptında 180TL borçlandın :/ " Gibi bi cümle kurup moral bozmak kimseye yakışmaz. iyi forumlar * Çözüm önerisi olanlar için ilgileniyorum forumla
bionluk sandım bruhh, sorununu çözmek için uğraştım zaten, madem şikayetvar'da sorun yaşayanlar var sende yaz çözsünler.

Top Bottom