AfniSoDeadly
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
g freeeman hakkında şöyle bir teorim var.
gman nihilanthın ölümünden sonra iş teklifi yapıp freeemanı başka bir yere götürüyor ve hl2nin başlangıcında şu kelimeleri söylüyor
rise and shine mr. freeman,rise and shine...
not that i wish to imply you have been sleeping on the job. noone is more deserving of a rest. and all the effort in the world would have gone to waste until...
well...
let's just say your time has come again.
the right man in the wrong place can make all the differences in the world.
so wake up mr. freeman, and smell the ashes... sonra freemanı trene ışınlıyor
ardından trende ki sivil freemana burda olduğunu görmedim diyor, sonda yine freemanı alıp götürüyor yani hl1 vee hl2nin arasında freemanın yaşadığı bir şey olmadığını düşünüyorum başka fikri veya bilgisi olan var mı
gman nihilanthın ölümünden sonra iş teklifi yapıp freeemanı başka bir yere götürüyor ve hl2nin başlangıcında şu kelimeleri söylüyor
rise and shine mr. freeman,rise and shine...
not that i wish to imply you have been sleeping on the job. noone is more deserving of a rest. and all the effort in the world would have gone to waste until...
well...
let's just say your time has come again.
the right man in the wrong place can make all the differences in the world.
so wake up mr. freeman, and smell the ashes... sonra freemanı trene ışınlıyor
ardından trende ki sivil freemana burda olduğunu görmedim diyor, sonda yine freemanı alıp götürüyor yani hl1 vee hl2nin arasında freemanın yaşadığı bir şey olmadığını düşünüyorum başka fikri veya bilgisi olan var mı