peki onu nasıl anlayacam monitör ozelliklerinde yazarmı kiGysnc nvidia da kullanıabiliyor sadece. Fakat bazı freesync monitörler hem amd hem nvidia tarafından kullanulabiliyor.
yanlış olmasın ama ben her freesync olan monitörde gysnc kullanabiliyorsun diye biliyorum, ama dp kablosu lazım.peki onu nasıl anlayacam monitör ozelliklerinde yazarmı ki
Katılıyorum.Gysnc nvidia da kullanıabiliyor sadece. Fakat bazı freesync monitörler hem amd hem nvidia tarafından kullanulabiliyor.
Kullanabilirsin fakat bazen sağlıklı çalışmıyor. Nvidia liste yayınlamıştı freesync olup gysnc kullanabilen monitörler diye. Ordakiler en sağlıklı çalışan monitörler. Ama dediğin gibi dp kablosuyla bir çok monitörde gsync açabiliyor.yanlış olmasın ama ben her freesync olan monitörde gysnc kullanabiliyorsun diye biliyorum, ama dp kablosu lazım.
peki kanka teşekkür ederimyanlış olmasın ama ben her freesync olan monitörde gysnc kullanabiliyorsun diye biliyorum, ama dp kablosu lazım.
Monitörünüzün modelini markasını yazar mısınız.peki onu nasıl anlayacam monitör ozelliklerinde yazarmı ki
kardeşim şuan öyle bir mğnitörüm yok ama almayı düşünüyorum da onun için sordumMonitörünüzün modelini markasını yazar mısınız.
Altında yazıyor zaten freesync+gsync falan diye. Genel olarak destekliyorlar ama.kardeşim şuan öyle bir mğnitörüm yok ama almayı düşünüyorum da onun için sordum