Neler Yeni

FreeSync Monitör amd mi ? NVIDIA ?

HAYALETT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
oğuzhan demirhan
ARKADAŞLAR MERHABA FreeSync özellıgıne sahip bir Monitörum var ekran kartımı amd den yanamı kullanmalıyım yoksa nvıdıa ekran kartı secerek bu ozellıkden yoksun kalmam cok buyuk bır sorun yaratmazmı ? monıtorum hdmı cıkıslı ve DisplayPort cıkısı yok bıldıgım kadarı ( yanlısda olabılır ) ıle nvıdıa ekran kartları bu cıkıs olan monıtorler ıle FreeSync ozellgı kulllanılıyor cok buyuk bır kaybım olmıyacaksa nvıdıa ekran kartı kullanmak ıstıyorum sızlerın degerlı dusuncelerını merak edıyorum ??

n3r3plAx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Alperen Öz
Instagram
https://www.instagram.com/alperenoz._/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199042251799/
Twitter
alperenoz58
Facebook
alperen.oz.319
Discord
n3r3plax
ARKADAŞLAR MERHABA FreeSync özellıgıne sahip bir Monitörum var ekran kartımı AMD den yanamı kullanmalıyım yoksa nvıdıa ekran kartı secerek bu ozellıkden yoksun kalmam cok buyuk bır sorun yaratmazmı ? monıtorum hdmı cıkıslı ve DisplayPort cıkısı yok bıldıgım kadarı ( yanlısda olabılır ) ıle nvıdıa ekran kartları bu cıkıs olan monıtorler ıle FreeSync ozellgı kulllanılıyor cok buyuk bır kaybım olmıyacaksa nvıdıa ekran kartı kullanmak ıstıyorum sızlerın degerlı dusuncelerını merak edıyorum ??
Benim bilidiğim bazı FreeSync monitörlerde Nvidia GSync yi destekliyor bunun hakkında yputube da videolar görebilirsin

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
FreeSync bir monitör dp kablo ile bağlayınca nvidia kartlarda yararlana biliyor diye biliyorum.

HAYALETT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
oğuzhan demirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim bilidiğim bazı FreeSync monitörlerde Nvidia GSync yi destekliyor bunun hakkında yputube da videolar görebilirsin
nvıdıa yı hdmı kablo ıle yapamıyorsun dıye bılıyorum dısplayport gerekıyor bende de o yok bu ozelıgı kaybetmem onemlı mı acaba

Özlay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Özlay K
ARKADAŞLAR MERHABA FreeSync özellıgıne sahip bir Monitörum var ekran kartımı AMD den yanamı kullanmalıyım yoksa nvıdıa ekran kartı secerek bu ozellıkden yoksun kalmam cok buyuk bır sorun yaratmazmı ? monıtorum hdmı cıkıslı ve DisplayPort cıkısı yok bıldıgım kadarı ( yanlısda olabılır ) ıle nvıdıa ekran kartları bu cıkıs olan monıtorler ıle FreeSync ozellgı kulllanılıyor cok buyuk bır kaybım olmıyacaksa nvıdıa ekran kartı kullanmak ıstıyorum sızlerın degerlı dusuncelerını merak edıyorum ??
monitör özelliğin gsync destekliyorsa nvidia olur, desteklemiyorsa sadece freesync varsa amd seçmen daha uygun elbette artısı olacaktır

n3r3plAx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Alperen Öz
Instagram
https://www.instagram.com/alperenoz._/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199042251799/
Twitter
alperenoz58
Facebook
alperen.oz.319
Discord
n3r3plax
nvıdıa yı hdmı kablo ıle yapamıyorsun dıye bılıyorum dısplayport gerekıyor bende de o yok bu ozelıgı kaybetmem onemlı mı acaba
Youtube da araştırarak bulabilirsin arkadaşım

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Ataberk Yayla
Hocam oyun içi grafik yırtılmaları engelliyor bence baya önemli en cok multiplayer oyunlarda etkisini görürsün eğer single oynuyorsan okdarda önemli değil.

HAYALETT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
oğuzhan demirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PUBG :)
Hocam oyun içi grafik yırtılmaları engelliyor bence baya önemli en cok multiplayer oyunlarda etkisini görürsün eğer single oynuyorsan okdarda önemli değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

AMD ALIYORUM TESEKKURLER BILGILERINIZ ICIN.

ramazannn361

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ramazan Efe
Nvidia almak istiyosan alabilirsin yok değişeceğini sanmıyorum

Top Bottom