Neler Yeni

🔥İndirim Freşa Karışık & Elma Meyve Aromalı Madensuyu 24'lü 139TL

GirayHan

80+ Platinum

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
Almak mantıklı mı acaba tanesi 6 tl

GirayHan

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değil. Bizim burada toptancıda kolide 24 tane var. Beypazarı sade 3tl, beypazarı meyveli 4.5 TL ye geliyor adedi.
karsta ki adam senin toptancına nasıl gelecek :kekw:

birde toptancı parekende nasıl satış yapacak bu iki soruyu cevaplarsan sevinirim.

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Yiğit Arık
karsta ki adam senin toptancına nasıl gelecek :kekw:

birde toptancı parekende nasıl satış yapacak bu iki soruyu cevaplarsan sevinirim.
Sanırsam hayatında hiç toptancı market görmedin. Adamlar paletlerle alıp kolilerle satıyorlar. Koli içindeki adet fiyatını söylüyorum. Çoğu toptancıda zaten benzer olur fiyatlar. Bu fiyata asla almanızı önermem.

GirayHan

80+ Platinum
Sanırsam hayatında hiç toptancı market görmedin. Adamlar paletlerle alıp kolilerle satıyorlar. Koli içindeki adet fiyatını söylüyorum. Çoğu toptancıda zaten benzer olur fiyatlar. Bu fiyata asla almanızı önermem.
toptancı market ayrı toptancı ayrı yukarda toptancı yazmışsın. diğer soruma hala cevap vermedin :D

GirayHan

80+ Platinum
Ne garip herifsin anlamadım gitti.
garip değilim dünyanın sadece kendi mahallenden ibaret olduğunu varsayarak yazıyorsun.

"bizim burda toptancıda şu fiyat alınmaz"

ee demezler mi sana kardeşim türkiye cumhuriyetinde kaç tane il ilçe köy kasaba var karsta ki adam nasıl alsın senin oturduğun yerden o fiyata ?

derler. bak dedim. anladın mı şimdi ?

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Yiğit Arık
garip değilim dünyanın sadece kendi mahallenden ibaret olduğunu varsayarak yazıyorsun.

"bizim burda toptancıda şu fiyat alınmaz"

ee demezler mi sana kardeşim türkiye cumhuriyetinde kaç tane il ilçe köy kasaba var karsta ki adam nasıl alsın senin oturduğun yerden o fiyata ?

derler. bak dedim. anladın mı şimdi ?
"Çoğu toptancıda zaten benzer olur fiyatlar" hadi düşünemiyon tamamda bari okuyabilsen.

GirayHan

80+ Platinum
"Çoğu toptancıda zaten benzer olur fiyatlar" hadi düşünemiyon tamamda bari okuyabilsen.
hala toptancı diyor ya :kekw:

Müthiş birisin.

Adam arabasına binecek toptancıya gidecek benzin yakacak adeti 10 liraya gelecek belki geçecek yaktığı benzinle alacak 2 koli evine dönecek.

Birde bana düşünemiyor diyor char'a bak:kekw::kekw:

Top Bottom