GirayHan
80+ Platinum
Değil. Bizim burada toptancıda kolide 24 tane var. Beypazarı sade 3tl, beypazarı meyveli 4.5 tl ye geliyor adedi.Almak mantıklı mı acaba tanesi 6 TL
karsta ki adam senin toptancına nasıl gelecekDeğil. Bizim burada toptancıda kolide 24 tane var. Beypazarı sade 3tl, beypazarı meyveli 4.5 TL ye geliyor adedi.
Sanırsam hayatında hiç toptancı market görmedin. Adamlar paletlerle alıp kolilerle satıyorlar. Koli içindeki adet fiyatını söylüyorum. Çoğu toptancıda zaten benzer olur fiyatlar. Bu fiyata asla almanızı önermem.karsta ki adam senin toptancına nasıl gelecek
birde toptancı parekende nasıl satış yapacak bu iki soruyu cevaplarsan sevinirim.
toptancı market ayrı toptancı ayrı yukarda toptancı yazmışsın. diğer soruma hala cevap vermedinSanırsam hayatında hiç toptancı market görmedin. Adamlar paletlerle alıp kolilerle satıyorlar. Koli içindeki adet fiyatını söylüyorum. Çoğu toptancıda zaten benzer olur fiyatlar. Bu fiyata asla almanızı önermem.
Ne garip herifsin anlamadım gitti.toptancı market ayrı toptancı ayrı yukarda toptancı yazmışsın. diğer soruma hala cevap vermedin![]()
garip değilim dünyanın sadece kendi mahallenden ibaret olduğunu varsayarak yazıyorsun.Ne garip herifsin anlamadım gitti.
garip değilim dünyanın sadece kendi mahallenden ibaret olduğunu varsayarak yazıyorsun.
"bizim burda toptancıda şu fiyat alınmaz"
ee demezler mi sana kardeşim türkiye cumhuriyetinde kaç tane il ilçe köy kasaba var karsta ki adam nasıl alsın senin oturduğun yerden o fiyata ?
derler. bak dedim. anladın mı şimdi ?
"Çoğu toptancıda zaten benzer olur fiyatlar" hadi düşünemiyon tamamda bari okuyabilsen.Sanırsam hayatında hiç toptancı market görmedin. Adamlar paletlerle alıp kolilerle satıyorlar. Koli içindeki adet fiyatını söylüyorum. Çoğu toptancıda zaten benzer olur fiyatlar. Bu fiyata asla almanızı önermem.
hala toptancı diyor ya"Çoğu toptancıda zaten benzer olur fiyatlar" hadi düşünemiyon tamamda bari okuyabilsen.