Neler Yeni

Friday indirimlerini beklemeli miyim?-Pc Önerisi 10k max

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Özdemir
Öncelikle aranıza yeni katıldım hepnize selamlar dostlarım <3. 10k max (kasa)+1.5k(monitör) olacak şekilde bir bütçem var bu tamamen max çıkabileceğim bütçe diye düşünüyorum, patron babam şansımı da çok zorladım bu kadar bütçe için.:) Az önce aldığım haberlerle bir istifa söz konusu sizlerde görmüşsünüzdür bu doları nasıl etkiler sistem toplamam gerekiyor, muhteşem cuma diye söz etmek istiyorum bu 27 kasım vb tarihini beklemem mantıklı olur mu veya şuan alacak olsam bu fiyatlara nasıl bir sistem alabilirim ,sistem önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.Kafamdaki sistem 2070s+ r5 3500x sitelerde buna denk geliyorum genelde 512 gb m2li falan ama rx5700xt de benim için bir seçenek. Yardımcı olmanız dileği ile buraya bırakıyorum konuyu.

PS:10-15 yılın ardından pc toplayacağım ve pek bilgim yok bütçeye bakıp aldanmayın çok zorluklarla alıyorum kardeşinize bir yardım <3 Bu arada Oyun ve Yayın amaçlı topluyorum sistemi tamamıyla.

Son düzenleme:

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
bu bütçeye 2070super 3600 yapabiliriz.Zorlarsak bi şekilde sahibindenden falan 2080super de yapabiliriz belki.
nvidia mı istiyorsunuz amd mi ekran kartında

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu bütçeye 2070super 3600 yapabiliriz.Zorlarsak bi şekilde sahibindenden falan 2080super de yapabiliriz belki.
nvidia mı istiyorsunuz amd mi ekran kartında
Üstad hiç fikrim yok tamamen internette karşıma çıkan şeyler hazır sistemler 2070 s falan şekillendirdi kafamda eğer yapılabilir dersen dediklerini uygulayabilirim her türlü fikre öneriye açığım.

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Üstad hiç fikrim yok tamamen internette karşıma çıkan şeyler hazır sistemler 2070 s falan şekillendirdi kafamda eğer yapılabilir dersen dediklerini uygulayabilirim her türlü fikre öneriye açığım.
hocam yeni nesil çıktı fakat bütçeniz onlar için uygun değil.Çok rahat bir şekilde 2070s ve 3600lü tatlı bir sistem yapabiliriz 10kdan ucuza gelir zaten. black friday indirimleri ile biraz daha aşağı çekersin fiyatı birde monitor alırsın tatlı bir sistem olur. ne dersin?

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Black Friday teknoloji konusunda ÇÖP olucak benim fikrim budur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Özdemir
hocam yeni nesil çıktı fakat bütçeniz onlar için uygun değil.Çok rahat bir şekilde 2070s ve 3600lü tatlı bir sistem yapabiliriz 10kdan ucuza gelir zaten. black friday indirimleri ile biraz daha aşağı çekersin fiyatı birde monitor alırsın tatlı bir sistem olur. ne dersin?
Öncelikle sence beklemeli miyim? Friday indirimlerini onun haricinde ayın 12sinden sonra alabilecek duruma geleceğim kredi kartının dönmesi ile birlikte.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Özdemir
Black Friday teknoloji konusunda ÇÖP olucak benim fikrim budur.
Sadece friday değil aslında bu istifanın dolara yansıması nasıl olur kestiremiyorum ama sevilmeyen bir yöneticiydi ve olumlu yansır diye umuyorum bir yandan da amerika seçimleri var onun da bir etkisi olacak haliyle sonumu göremiyorum korkutucu o yüzden burdayım aslında xd

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Öncelikle sence beklemeli miyim? Friday indirimlerini onun haricinde ayın 12sinden sonra alabilecek duruma geleceğim kredi kartının dönmesi ile birlikte.
ben beklerdim. friday indirimleri ile makul fiyatlara düşerler zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Özdemir
Reis bekle. Harbiden iyi ürünler geliyor. Lakin o iyi ürünlerde hemen kapiyorlar
Reis ayın 12sinden sonra gördüğüm anda bende kapabilcek pozisyonda olacağım istanbulda yaşıyorum gerek internet üzerinden gerek yerine gidip almak konusunda problem olmaz yani fırsatı yakalarsam

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Reis ayın 12sinden sonra gördüğüm anda bende kapabilcek pozisyonda olacağım istanbulda yaşıyorum gerek internet üzerinden gerek yerine gidip almak konusunda problem olmaz yani fırsatı yakalarsam
bekleyin,arada foruma bakın fırsatları gören arkadaşlar paylaşıyorlar.onun dışında bfridayde zaten dükkan sizin :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Özdemir
ben beklerdim. friday indirimleri ile makul fiyatlara düşerler zaten.
Dürüst olmak gerekirse gönlümden geçen beklemek ama çok belirsiz bir zamana denk geldi bu toplama işi ,babam bir anda şaşırttı beni ve onay verdi beklemiyordum xD Ama dolar korkutuyor.

Top Bottom