Estabanluis
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 49
- İsim
- Mustafa Özdemir
Öncelikle aranıza yeni katıldım hepnize selamlar dostlarım <3. 10k max (kasa)+1.5k(monitör) olacak şekilde bir bütçem var bu tamamen max çıkabileceğim bütçe diye düşünüyorum, patron babam şansımı da çok zorladım bu kadar bütçe için. Az önce aldığım haberlerle bir istifa söz konusu sizlerde görmüşsünüzdür bu doları nasıl etkiler sistem toplamam gerekiyor, muhteşem cuma diye söz etmek istiyorum bu 27 kasım vb tarihini beklemem mantıklı olur mu veya şuan alacak olsam bu fiyatlara nasıl bir sistem alabilirim ,sistem önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.Kafamdaki sistem 2070s+ r5 3500x sitelerde buna denk geliyorum genelde 512 gb m2li falan ama rx5700xt de benim için bir seçenek. Yardımcı olmanız dileği ile buraya bırakıyorum konuyu.
PS:10-15 yılın ardından pc toplayacağım ve pek bilgim yok bütçeye bakıp aldanmayın çok zorluklarla alıyorum kardeşinize bir yardım <3 Bu arada Oyun ve Yayın amaçlı topluyorum sistemi tamamıyla.
PS:10-15 yılın ardından pc toplayacağım ve pek bilgim yok bütçeye bakıp aldanmayın çok zorluklarla alıyorum kardeşinize bir yardım <3 Bu arada Oyun ve Yayın amaçlı topluyorum sistemi tamamıyla.
Son düzenleme: