Neler Yeni

Friday indirimlerini beklemeli miyim?-Pc Önerisi 10k max

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Özdemir
2070s 3600 güzel ikili olacaklar merak etme. fridayi bekle. herhangi sorun varsa sorabilirsin buradayız her zaman.
şimdi bir taslak kasa kurup o sistemi el birliğiyle ortak görüşlerle şekillendirebiliriz herkes kendi fikrini sisteme katarak yorumlayabilir aslında .

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren Güler
hocam yeni nesil çıktı fakat bütçeniz onlar için uygun değil.Çok rahat bir şekilde 2070s ve 3600lü tatlı bir sistem yapabiliriz 10kdan ucuza gelir zaten. black friday indirimleri ile biraz daha aşağı çekersin fiyatı birde monitor alırsın tatlı bir sistem olur. ne dersin?
hocam dediğiniz sistemi hiçbir şekilde 10k altına tutturamıyorum. siz ne şekilde/hangi sitelerden topluyorsunuz acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Özdemir
Son düzenleme:

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
https://www.incehesap.com/gaming-x-elite-fiyati-47014/ böyle bişi gördüm 3600 yaparsan da 10k tam olur galiba----Bu sistemi bi yorumlayabilirse gören arkadaşlar çok güzel olur bu arada

İndirimsiz ve doların düşüşünden daha etkilenmemiş parçalar topladım 1800tl falan kalıyor uygun bir ssd , kasa psu eklenebilir. İncehesapın hazır sistemleri kazık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.incehesap.com/gaming-x-elite-fiyati-47014/ böyle bişi gördüm 3600 yaparsan da 10k tam olur galiba----Bu sistemi bi yorumlayabilirse gören arkadaşlar çok güzel olur bu arada
Kötü anakart , kötü ssd , çöp kasa , rezalet psu :D Özelleştirirken fiyat uçuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Özdemir

İndirimsiz ve doların düşüşünden daha etkilenmemiş parçalar topladım 1800tl falan kalıyor uygun bir ssd , kasa psu eklenebilir. İncehesapın hazır sistemleri kazık.
r5 3600 ve anakart haricinde diğerleride orda aynı fiyat değil mi zaten kasa ve psu su kötü mü sence ve ssd ye yükseltmeyi düşünüyordum bende orda en altta yükseltme seçeneklerinde olan James Donkey 512 gb olan mesela

kalan 1800 e dediklerini sığdırabilir miyiz ne düşünüyorsun ayrıca xD

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
r5 3600 ve anakart haricinde diğerleride orda aynı fiyat değil mi zaten kasa ve psu su kötü mü sence ve ssd ye yükseltmeyi düşünüyordum bende orda en altta yükseltme seçeneklerinde olan James Donkey 512 gb olan mesela
Sistemdeki anakart hem pahalı hem de kötü. Ekran kartı ve işlemci aynı fiyat olabilir. Kasa dediğim gibi çöp psusu daha da rezil patlamaya çok müsait. Gamepowerdan alacağınız en iyi ürün klavye olur :D SSD yi yükseltebilirsin buradan yardım alarak

James Donkey ' nin ssd sini önermem.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kalan 1800 e dediklerini sığdırabilir miyiz ne düşünüyorsun ayrıca xD
ssd için şuna da bak derim.

Son düzenleme:

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
hazır sistem toplanmaz artık indirimlerle çok daha uyguna getirirsiniz bu saatten sonra.arkadaş atmış sistem zaten bende o tarz bişeyler atardım atsaydım.Ki indirimler ile cok daha uyguna toplayacaksınız emin olun.(eğer dolar yükselmez ise)

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Özdemir
hazır sistem toplanmaz artık indirimlerle çok daha uyguna getirirsiniz bu saatten sonra.arkadaş atmış sistem zaten bende o tarz bişeyler atardım atsaydım.Ki indirimler ile cok daha uyguna toplayacaksınız emin olun.(eğer dolar yükselmez ise)
Kral 8 seviyesine indi dualarım gene yüzümü kara çıkartmadı bu gün için de yarın veya sonrasında ne olur bilmiyorum düşsün dedik dün gece düştü xD arkadaşın dediği sistem güzel ama 1800 kasa psu ve ssd lazım onları da sen varsa gözüne kestirdiğin hatta birde 144hz veya üstü bi monitor totalte 12k yı kesinlikle geçmemeli fiyat 10-12 max çıkabileceğim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Gürkan Üçpınar
Öncelikle aranıza yeni katıldım hepnize selamlar dostlarım <3. 10k max (kasa)+1.5k(monitör) olacak şekilde bir bütçem var bu tamamen max çıkabileceğim bütçe diye düşünüyorum, patron babam şansımı da çok zorladım bu kadar bütçe için.:) Az önce aldığım haberlerle bir istifa söz konusu sizlerde görmüşsünüzdür bu doları nasıl etkiler sistem toplamam gerekiyor, muhteşem cuma diye söz etmek istiyorum bu 27 kasım vb tarihini beklemem mantıklı olur mu veya şuan alacak olsam bu fiyatlara nasıl bir sistem alabilirim ,sistem önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.Kafamdaki sistem 2070s+ r5 3500x sitelerde buna denk geliyorum genelde 512 gb m2li falan ama rx5700xt de benim için bir seçenek. Yardımcı olmanız dileği ile buraya bırakıyorum konuyu.

PS:10-15 yılın ardından PC toplayacağım ve pek bilgim yok bütçeye bakıp aldanmayın çok zorluklarla alıyorum kardeşinize bir yardım <3 Bu arada Oyun ve Yayın amaçlı topluyorum sistemi tamamıyla.
Ya şimdi okudum forumun bi kısmınıda herkes 2070 super demiş ama senin ne yapacağın önemli burda ben mesela kendime toplasam 3700x ve gücümün yettiği ekran kartını alırım 2060 super büyük ihtimal yakışır yanına ama bu benim tercihim tabi cs pubg vs oyunlar oynuyorum ağır oyunlar olarak oynasam dahi çok tatmin eder beni 1080 p için bence 2060 super alınabilcek max ekran kartıdır sen ne yapacaksın sistemde ona göre yorum yapayım sana

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Özdemir
Ya şimdi okudum forumun bi kısmınıda herkes 2070 super demiş ama senin ne yapacağın önemli burda ben mesela kendime toplasam 3700x ve gücümün yettiği ekran kartını alırım 2060 super büyük ihtimal yakışır yanına ama bu benim tercihim tabi cs PUBG vs oyunlar oynuyorum ağır oyunlar olarak oynasam dahi çok tatmin eder beni 1080 p için bence 2060 super alınabilcek max ekran kartıdır sen ne yapacaksın sistemde ona göre yorum yapayım sana
Ben youtube ve yayın düşünüyorum yayınlarda e spor oyunları oynarım galiba ama belli de olmaz hani gta 6 çıkar alıp rahat rahat oynayabilmem hoş olur ağır oyun mu bilmiyorum gta 6 nasıl olacak xD söylemeye çalıştığım ağır oyun da oynatabilsin en azından yayın açıkken veya video kaydederken.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,241
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
10K bütçe ile en az 2.5K' lık monitör almazsan hata yaparsın.

GURKANSER

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Gürkan Üçpınar
Ben youtube ve yayın düşünüyorum yayınlarda e spor oyunları oynarım galiba ama belli de olmaz hani gta 6 çıkar alıp rahat rahat oynayabilmem hoş olur ağır oyun mu bilmiyorum gta 6 nasıl olacak xD söylemeye çalıştığım ağır oyun da oynatabilsin en azından yayın açıkken veya video kaydederken.
2070 super ve yayını 3600 napar bilmiyorum yerinde olsam ya 3700x alırım ya da 5600x i beklerim 2070 superi düşürebilirdin ama onu niye tavsiye etmedim çünkü gta 6 ve yayın diyosun çok stehlikeli bir oyundan bahsediyoruz ekran kartlarını ağlatmak için gelen bir oyun

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mustafa Özdemir
2070 super ve yayını 3600 napar bilmiyorum yerinde olsam ya 3700x alırım ya da 5600x i beklerim 2070 superi düşürebilirdin ama onu niye tavsiye etmedim çünkü gta 6 ve yayın diyosun çok stehlikeli bir oyundan bahsediyoruz ekran kartlarını ağlatmak için gelen bir oyun
gta 6 ya takılma üstad tamamen random örnek olarak söyledim hani ağır oyunlar da yeni geldiğinde çok izleniyor ve ben youtube yayın falan düşündüğüm için yolum düşebilir yani gta 6 olur farklı oyun olur cyberpunk falan fişman r5 3600 çok övülüyor yeterli mi bilmiyorum yeteceğini umuyorum ama 11.11 indirimlerini falan gözetliyorum dediğin tarz yükseltme şansım olabilir o indirimlerle.

10K bütçe ile en az 2.5K' lık monitör almazsan hata yaparsın.
kral keşke dediğin kadar kolay olsa xd bir tarafı kurtarayım diyince diğer taraf patlak veriyor 1080p ye razıyım aslında bütcem hadi desek 10k kasaya 1.5 2k da monitöre verebilirim çıkacağı max bu yani her türlü sistem önerisine de açığım ama problem yok yapılabildikten sonra yaparız

Top Bottom