Furkan²
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 5,281
- İsim
- Furkan
- İlgilendiği Kategoriler
- Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
2K 27 144HZ altı monitör alma derim kesinlikle. Sistemde atıyorum 2060S yerine 2060 olsun aöa mutlaka o monitör olsun. Yoksa bir anlamı kalmıyor. 1080p ölü yatırım. 10K iyi para 2.5 monitör desen 7.5K' ya Ryzen'li 5600XT ya da 2060: lı toplanır.gta 6 ya takılma üstad tamamen random örnek olarak söyledim hani ağır oyunlar da yeni geldiğinde çok izleniyor ve ben youtube yayın falan düşündüğüm için yolum düşebilir yani gta 6 olur farklı oyun olur cyberpunk falan fişman r5 3600 çok övülüyor yeterli mi bilmiyorum yeteceğini umuyorum ama 11.11 indirimlerini falan gözetliyorum dediğin tarz yükseltme şansım olabilir o indirimlerle.
kral keşke dediğin kadar kolay olsa xd bir tarafı kurtarayım diyince diğer taraf patlak veriyor 1080p ye razıyım aslında bütcem hadi desek 10k kasaya 1.5 2k da monitöre verebilirim çıkacağı max bu yani her türlü sistem önerisine de açığım ama problem yok yapılabildikten sonra yaparız