Fsp 700 watt 580tl civarinda bnde gecen hafta topladim pc öneririmAldığım sitede ürünle ilgili kötü yorum göremedim. Bu fiyata 80+ bronz sertifikalı başka pus bulamadım önerin var mıdır?
Fsp 700 watt 580tl civarinda bnde gecen hafta topladim pc öneririmAldığım sitede ürünle ilgili kötü yorum göremedim. Bu fiyata 80+ bronz sertifikalı başka pus bulamadım önerin var mıdır?
Peki bu sisteme fp bi kasa önerebilir misin? RGB olmasını istiyorum aklında bir şey var mı?Evet rahat yetiyor.
Peki bu sisteme fp bi kasa önerebilir misin? RGB olmasını istiyorum aklında bir şey var mı?
700w çok geldi ve 580 tl bütçemi aşıyor maalesef.Fsp 700 watt 580tl civarinda bnde gecen hafta topladim pc öneririm
Teşekkür ederim yardımın için.Dark AquaForce veya Zalman NF5.
Hocam o psu yasaklı kelime söyleyemiyorumm hocam hani csgoda t takımın döşediği bir şey anladınız siz.Arkadaşlar başlıktaki psu aldım (ATX 12V 2.4 ile uyumludur) yazıyor. Anakartım (MSI B460M-A PRO SOKET 1200 DDR4 2933 DVI HDMI M.2 USB 3.2 MATX) uyumluluk sıkıntısı olur mu? İlk kez topluyorum o yüzden tereddütlüyüm.Şimdiden teşekkür ederim.
Hocam o psu yasaklı kelime söyleyemiyorumm hocam hani csgoda t takımın döşediği bir şey anladınız siz.
Aman hocam aman ağzımızı tutalım ceza felan yeriz şimdiHani bir şey böyle kurınca zamanlı patlıyor![]()