Frisby Kasa PSU Endişem

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar bence bütçeme göre harika bir bilgisayar topladım ama hem biraz gözümden kaçan hem de bütçemi aşan kısım yani seçeneklerde de o kadar bütçemi aşmadan alabileceğim kasa yoktu gidip Frisby CM-106 650W 80+ 4xARGB FAN Mid Tower Beyaz Mesh Gaming (Oyuncu) Kasa aldım ama içimde endişe var kalitesiz bir marka olduğunu biliyorum kasa önemli değil ama PSUsu beni korkutuyor bilgisayarı aldım montajlanıyor ya komple iptal edip tekrar indirim bekleyeceğim ya da psunun beni idare etmesinin riskini alacağım diğer parçalara vereceği zarardan korkuyorum benim biraz içimi rahatlatın 1 yıl falan idare eder mi acaba bu PSU beni

PC Özellikleri
R5 7600 B650M-R RTX5060 1x16 6000Mhz Ram PSU ve Kasayı Söyledim zaten işte

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar bence bütçeme göre harika bir bilgisayar topladım ama hem biraz gözümden kaçan hem de bütçemi aşan kısım yani seçeneklerde de o kadar bütçemi aşmadan alabileceğim kasa yoktu gidip Frisby CM-106 650W 80+ 4xARGB FAN Mid Tower Beyaz Mesh Gaming (Oyuncu) Kasa aldım ama içimde endişe var kalitesiz bir marka olduğunu biliyorum kasa önemli değil ama PSUsu beni korkutuyor bilgisayarı aldım montajlanıyor ya komple iptal edip tekrar indirim bekleyeceğim ya da psunun beni idare etmesinin riskini alacağım diğer parçalara vereceği zarardan korkuyorum benim biraz içimi rahatlatın 1 yıl falan idare eder mi acaba bu PSU beni

PC Özellikleri
R5 7600 B650M-R RTX5060 1x16 6000Mhz Ram PSU ve Kasayı Söyledim zaten işte
frisby,rampage,everest,gamepower,eşşşşşek ürünlerin %90'ı alınmaz.
böyle sistem alıp frisbye emanet edilmez kısa sürede değiş

Bu markalarda sorun yaşayanlar illa var çünkü sebepsiz yere bu kadar kötülenmezdi aranızda var mı frisby PSU kullanan bozulan veya bozulmayan yıllarca kullanan incehesabın çoğu sisteminde var bu kasalar illa birileri kullanıyor yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,602
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri