Neler Yeni

Frisby PSU cidden o kadar kötü mü?

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ne zamandır kullanıyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha ilk aldığım zamanlar art arda 3 kere elektrik gitti bi sıkıntı olmadı ama değiştirmeyi planlıyorum artık.
Hocam kısa sürede iyi bir psu ilk zamanlar çok iyi çalışıyor. Çünkü daha yepisyeni. Şuanda eskidi ve emekliye ayrılması gerekli.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Öncelikle merhaba. Yaklaşık 5-6 ay önce hazır bir sistem aldım. Şuanda forumda sürekli Frisby PSU ile ilgili kötü yorumlar görüyorum. Biraz telaşlandım diyebilirim. Şuana kadarhiç bir sıkıntı yaşamadım. Acaba yaşama riskim falan var mı? Yani o kadar kötü bir PSU mu?
Her ürün kötü olacak diye bir kural yok falak genel olarak kalitesiz oldukları için önerilmiyor. Değiştirmenizi öneririm.

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ıslatılan ahmak

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim insanları ap,tal gibi gösteren C4 alma BOOM şeklinde yorumlar yerine haklı sebeplerinizi dile getirmişsiniz nedenleri ile hissettiklerinizi yorumlarınızda belirtmişsiniz. Sözüm meclisten dışarı ağzından salya akar gibi C4 yazmak mı daha kaliteli yoksa bu şekilde düzgünce düşüncelerinizi belirtmek mi :)

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca
Arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim insanları ap,tal gibi gösteren C4 alma BOOM şeklinde yorumlar yerine haklı sebeplerinizi dile getirmişsiniz nedenleri ile hissettiklerinizi yorumlarınızda belirtmişsiniz. Sözüm meclisten dışarı ağzından salya akar gibi C4 yazmak mı daha kaliteli yoksa bu şekilde düzgünce düşüncelerinizi belirtmek mi :)
Ben de hocam konuşmanın sonuna kadar sırf C4 espirisi bekledim ama herkes sebepleriyle belirtmiş.

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Öncelikle merhaba. Yaklaşık 5-6 ay önce hazır bir sistem aldım. Şuanda forumda sürekli Frisby PSU ile ilgili kötü yorumlar görüyorum. Biraz telaşlandım diyebilirim. Şuana kadarhiç bir sıkıntı yaşamadım. Acaba yaşama riskim falan var mı? Yani o kadar kötü bir PSU mu?
Dostum kötü fakat teknoloji şans işidir.Belki Frisby e 2 yıl bir şey olmaz,ama FSP gibi kaliteli marka 1 ayda sorun çıkarır veya tam tersi.Şans işi olduğunun örneğini vermek istedim.Ama geneli ele aldığımız zaman Frisby,Rampage tarzı kalitesiz bileşenlerden oluşan PSU lar,kalitelilere(FSP,HP vs.) oranla %70 falan daha çok sorun çıkarır.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
kalitesiz.
Ondan dolayı kötü deniliyor bir güvencesi yok

ıslatılan ahmak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
ıslatılan ahmak
Dostum kötü fakat teknoloji şans işidir.Belki Frisby e 2 yıl bir şey olmaz,ama FSP gibi kaliteli marka 1 ayda sorun çıkarır veya tam tersi.Şans işi olduğunun örneğini vermek istedim.Ama geneli ele aldığımız zaman Frisby,Rampage tarzı kalitesiz bileşenlerden oluşan PSU lar,kalitelilere(FSP,HG vs.) oranla %70 falan daha çok sorun çıkarır.
Anladım hocam. Detaylı açıklama için çok teşekkür ederim.

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Evet o kadar kötü bir PSU.

Top Bottom