Neler Yeni

Frisby PSU problemleri

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
O psu yu kullanan birisi olarak herhangi bir sıkıntı yaşamadım . Yaşayanı da görmedim, bir kaç konu çok önceden açılmıştı konu sahiplerine yazınca herhangi bir geri dönüş olmadığını gördüm. Ayrıca firsby için sıkıntı olunca (5 yılda max 5 tane bilemedin 6 konu açılmış) herkes c4 niye aldın vs diyor. Ama marka olan bir psu da sorun olunca ( 5 yılda en az 10 15 şikayet ) yok şurasına bak vs. Karar yine sana kalmış.
Senin sorun yaşamamış olman diğerlerinin sorun yaşamayacağı anlamına gelmiyor. Kapasitör markası belli değil, korumaları eksik, 12V kanalında yeteri kadar güç vermiyor. Bunları öneririm;

beritankorkusuz

80+ Silver
Patlayacağını sanmıyorum,o kadar korkmanıza gerek yok sadece kalitesiz
Reno vs BMW İkiside gidiyor ama birisi daha sessiz birisi daha sesli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin sorun yaşamamış olman diğerlerinin sorun yaşamayacağı anlamına gelmiyor. Kapasitör markası belli değil, korumaları eksik, 12V kanalında yeteri kadar güç vermiyor. Bunları öneririm;
Bu tartışmaya daha önceden girip haklı çıkmıştım bundan dolayı tekrar girmeyeceğim

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Reno vs BMW İkiside gidiyor ama birisi daha sessiz birisi daha sesli.

Bu tartışmaya daha önceden girip haklı çıkmıştım bundan dolayı tekrar girmeyeceğim
Bu sefer haklı çıkamayacağından emin olabilirsin.

beritankorkusuz

80+ Silver

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Bundan yaklaşık 4 ay önce bütçem çok yokken imzadaki sistemi topladım. Bugün forumda gezerken kasamla ilgili konulara da denk geldim. Genel yorumlar güç kaynağının çok kötü olduğu yönündeydi. Hatta bazı arkadaşlar C4 falan yazmıştı :) Şimdi power tuşuna basmaya korkuyorum inanın ki. Bi an önce kasadaki psuyu satıp yeni bir psu alacağım. İmzadaki sistem için bir psu önerisi rica ediyorum.
Tavsiyem high power
High Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) | Teknobiyotik

hocam çok ucuz değil mi?
93 tl kargo ücreti var kardeşim

Top Bottom