Herhangi bir elektrik kesintisinde sisteme zarar gelme olasılığı var.Patlayacağını sanmıyorum,o kadar korkmanıza gerek yok sadece kalitesiz
Herhangi bir elektrik kesintisinde sisteme zarar gelme olasılığı var.Patlayacağını sanmıyorum,o kadar korkmanıza gerek yok sadece kalitesiz
Senin sorun yaşamamış olman diğerlerinin sorun yaşamayacağı anlamına gelmiyor. Kapasitör markası belli değil, korumaları eksik, 12V kanalında yeteri kadar güç vermiyor. Bunları öneririm;O psu yu kullanan birisi olarak herhangi bir sıkıntı yaşamadım . Yaşayanı da görmedim, bir kaç konu çok önceden açılmıştı konu sahiplerine yazınca herhangi bir geri dönüş olmadığını gördüm. Ayrıca firsby için sıkıntı olunca (5 yılda max 5 tane bilemedin 6 konu açılmış) herkes c4 niye aldın vs diyor. Ama marka olan bir psu da sorun olunca ( 5 yılda en az 10 15 şikayet ) yok şurasına bak vs. Karar yine sana kalmış.
Reno vs BMW İkiside gidiyor ama birisi daha sessiz birisi daha sesli.Patlayacağını sanmıyorum,o kadar korkmanıza gerek yok sadece kalitesiz
Bu tartışmaya daha önceden girip haklı çıkmıştım bundan dolayı tekrar girmeyeceğimSenin sorun yaşamamış olman diğerlerinin sorun yaşamayacağı anlamına gelmiyor. Kapasitör markası belli değil, korumaları eksik, 12V kanalında yeteri kadar güç vermiyor. Bunları öneririm;
Zalman Zm550-gvıı 550w 80+bronze Güç Kaynağı
Zalman Zm550-gvıı 550w 80+bronze Güç Kaynağı / 550 W / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.comFSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 2.011,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sefer haklı çıkamayacağından emin olabilirsin.Reno vs BMW İkiside gidiyor ama birisi daha sessiz birisi daha sesli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu tartışmaya daha önceden girip haklı çıkmıştım bundan dolayı tekrar girmeyeceğim
PekiBu sefer haklı çıkamayacağından emin olabilirsin.
Evet ama arkadaş Power tuşuna bile basmaya korkuyorum demiş,onun için söyledimHerhangi bir elektrik kesintisinde sisteme zarar gelme olasılığı var.
öylehocam çok ucuz değil mi?
Tavsiyem high powerBundan yaklaşık 4 ay önce bütçem çok yokken imzadaki sistemi topladım. Bugün forumda gezerken kasamla ilgili konulara da denk geldim. Genel yorumlar güç kaynağının çok kötü olduğu yönündeydi. Hatta bazı arkadaşlar C4 falan yazmıştı Şimdi power tuşuna basmaya korkuyorum inanın ki. Bi an önce kasadaki psuyu satıp yeni bir psu alacağım. İmzadaki sistem için bir psu önerisi rica ediyorum.
93 tl kargo ücreti var kardeşimhocam çok ucuz değil mi?