Neler Yeni

Yardım Frontend bitti, backend nasıl yapılır?

DogancanYr

80+ Silver
Frontend bir site yaptım ama backend nasıl yapılır bilmiyorum. Admin şifresi bile dosyanın içinde.
Yani site çalışıyor ama locale kaydetmiyor ve admin girişi kabak gibi ortada.🫠
Kolay bir yolu var mı?

kayn999

80+
Frontend bir site yaptım ama backend nasıl yapılır bilmiyorum. Admin şifresi bile dosyanın içinde.
Yani site çalışıyor ama locale kaydetmiyor ve admin girişi kabak gibi ortada.🫠
Kolay bir yolu var mı?
Kolay yolu malesef js bilen birine vermek olur (onlar genelde python php mysql de biliyolar)

DogancanYr

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kolay yolu malesef js bilen birine vermek olur (onlar genelde python php mysql de biliyolar)
Hadi anladım, siteyi yaparsın domain satın alırsın ve site barındırma için hosting alırsın ama backend nereden geliyor onu anlamadım hiç.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Backend admin şifresinin dosya içinde olmamasını şifreli bir pakette istenildiği zaman erişilmesini sağlıyor :D yani önemli bir şey

DogancanYr

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Backend admin şifresinin dosya içinde olmamasını şifreli bir pakette istenildiği zaman erişilmesini sağlıyor :D yani önemli bir şey
Hadi tamam öyle olsun daha fazla kod yazalım ama bu html dosyasını baştan aşağı değiştirmek lazım ve en kötü javascript dilinde yazmak lazım.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Hadi tamam öyle olsun daha fazla kod yazalım ama bu html dosyasını baştan aşağı değiştirmek lazım ve en kötü javascript dilinde yazmak lazım.
Evet malesef öyle genelde biz bir program veya site tasarlarken aşama aşama gideriz Çatıyı bir anda yerleştirirseniz bina çökebilir. Tüm sayfayı işlevsiz tasarlamak bizim alemde kötüdür.

Javascript kütüphanesi React ve nodejs kullanıyorum ben Veritabanı olarak da mysql kullanıyorum site amacınıza göre yardım edebilirim, Çok büyük boyutluysa node js gerekli çünkü. Bu arada uzun sürebilir. Ne zamandır kodlama da yapmadığım için 😂 jandarma sınavlarına hazırlanıyorum bunu göz önünde bulundurun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,759
Üyeler
170,249
Son üye
raderde
Top Bottom