Frontend bir site yaptım ama backend nasıl yapılır bilmiyorum. Admin şifresi bile dosyanın içinde.
Yani site çalışıyor ama locale kaydetmiyor ve admin girişi kabak gibi ortada.
Kolay bir yolu var mı?
Frontend bir site yaptım ama backend nasıl yapılır bilmiyorum. Admin şifresi bile dosyanın içinde.
Kolay bir yolu var mı?
Evet malesef öyle genelde biz bir program veya site tasarlarken aşama aşama gideriz Çatıyı bir anda yerleştirirseniz bina çökebilir. Tüm sayfayı işlevsiz tasarlamak bizim alemde kötüdür.
Javascript kütüphanesi React ve nodejs kullanıyorum ben Veritabanı olarak da mysql kullanıyorum site amacınıza göre yardım edebilirim, Çok büyük boyutluysa node js gerekli çünkü. Bu arada uzun sürebilir. Ne zamandır kodlama da yapmadığım için jandarma sınavlarına hazırlanıyorum bunu göz önünde bulundurun.
Kolay bir yolu var mı?
Front-end yazdıysan. Back-end'ini PHP C# Nodejs gibi altyapılar ile yazabilirisin. Eğer güzel ayrıntılar verirsen sana imkanım dahilinde yol göstermeye çalışırım.
Front-end yazdıysan. Back-end'ini PHP C# Nodejs gibi altyapılar ile yazabilirisin. Eğer güzel ayrıntılar verirsen sana imkanım dahilinde yol göstermeye çalışırım.
Şuan elimde böyle bir örnek yok. Ama dilersen bi anlat yardımcı olmaya çalışayım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence back-end ini php ile yaz diğer extra şeyler ile uğraşma. yorar extra şeyler seni bıktırır. php standarttır çoğunlukla o kullanıldığı için kolay yaparsın. araştırmanı vs
bak sana bir şey önereyim onunla yap
https://laravel.com/ bu site sana bir iskelet sunar. bununla birlikte hem ön yüzünü hem de yönetim panelini rahatlıkla ayaklandırabilirsin.
hem kendi dökümanında hem de youtube ta birsürü örnek bulabilirsin. şimdi diyecem sana gel birkaç şey göstereyim. işlerim var uygun değilim diye demek istemiyorum.
Sitenin ön yüzünü ne kullanarak yaptın Bootstrap? Tailwindcss?
Şuan elimde böyle bir örnek yok. Ama dilersen bi anlat yardımcı olmaya çalışayım?
Bence back-end ini php ile yaz diğer extra şeyler ile uğraşma. yorar extra şeyler seni bıktırır. php standarttır çoğunlukla o kullanıldığı için kolay yaparsın. araştırmanı vs
bak sana bir şey önereyim onunla yap
https://laravel.com/ bu site sana bir iskelet sunar. bununla birlikte hem ön yüzünü hem de yönetim panelini rahatlıkla ayaklandırabilirsin.
hem kendi dökümanında hem de youtube ta birsürü örnek bulabilirsin. şimdi diyecem sana gel birkaç şey göstereyim. işlerim var uygun değilim diye demek istemiyorum.
Sitenin ön yüzünü ne kullanarak yaptın Bootstrap? Tailwindcss?