Neler Yeni

fsp 600w psu iş görür mü

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
ryzen 5 5600 ve gtx 1060 ile kullanmayı düşünüyorum iş görmez ise sadece vatan bilgisayardan alabileceğim web stoğu olan kasa dahil psu önerebilir misiniz

Ekler

• fsp psu.jpg
    fsp psu.jpg
    399.7 KB · Hit: 37

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Rahatlıkla besler

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
besleyeceğini biliyorum da psu kaliteli mi çünkü psu konularını okuduğumda bomba bu alma falan yazıyorlar diğer marka modeller için bendeki nasıl bir psudur
Fsp gayet sağlam marka. Fotoda attığının modelini pek bilmiyorum ama marka olarak iyi

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
FSP marka olarak gayet sağlamdır güvenle kullanabilirsiniz PSU'da bir sorun yoksa.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,838
İsim
Hacı
Fazlasıyla yeterli olur.
Değişmenize gerek yok 🙃
Mesaj otomatik birleştirildi:

besleyeceğini biliyorum da psu kaliteli mi çünkü psu konularını okuduğumda bomba bu alma falan yazıyorlar diğer marka modeller için bendeki nasıl bir psudur
Kaliteli.
Bende 500W modeli var.
RX 6600 XT + 4.65GHz OC lu R5 5600 ile birlikte kullanıyorum 🙂🙃

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler beyler hepinize

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,838
İsim
Hacı

kojiro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Erçelik
FSP marka olarak gayet sağlamdır güvenle kullanabilirsiniz PSU'da bir sorun yoksa.
Fsp nin 650w 80+ hyper modeli vardı dün durduk yere fazla kullanmadığım halde 2. Bilgisayarda takılıydı patladı ve karşımda bir muhattabım yok sağlamlığı sadece ürün satarken değil, müşteri hizmetleri teknik servis hizmeti sağlam olması gerekiyor

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Fsp nin 650w 80+ hyper modeli vardı dün durduk yere fazla kullanmadığım halde 2. Bilgisayarda takılıydı patladı ve karşımda bir muhattabım yok sağlamlığı sadece ürün satarken değil, müşteri hizmetleri teknik servis hizmeti sağlam olması gerekiyor
Diyorum ya sorun yoksa sıkıntı çıkarmaz ben de aynı sorunu Corsair'de yaşamıştım aynı şekilde benimde muhattabım olmamıştı daha sonrasında FSP geçince sıkıntı yaşamamıştım. Garanti kağıtları içerisinde ulaşma yeri yok mu?

kojiro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Erçelik
Diyorum ya sorun yoksa sıkıntı çıkarmaz ben de aynı sorunu Corsair'de yaşamıştım aynı şekilde benimde muhattabım olmamıştı daha sonrasında FSP geçince sıkıntı yaşamamıştım. Garanti kağıtları içerisinde ulaşma yeri yok mu?
garanti kağıdı vs yoktu fsp den zar zor birine ulaştım kargo kodu verdi ardından gencergaminge ulaşabildim arıyordum arıyordum açan yoktu, gencerden kasa ile birlikte gelmişti,direk gencergaminge göndereceğim garanti işlemlerini başlatacaklarmış

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
Top Bottom