Neler Yeni

Fsp CMT 318 kasanın fan renkleri sabit değişmiyor mu?

N1ppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda
Merhaba, almış olduğum sistemin kasası FSP CMT318 kasanın kendi sitesinde ARGB özelliği var diyor fakat ben sadece kapatıp açıyorum. Sabit yaniyor renkleri sitenin canlı desteğine yazdığımda ise bizim gönderdigimiz böyle değişiklik gösterebilir falan diyor. Böyle bir şey olabilir mi? Oluyorsa ben bunları değiştirebilir miyim ona göre bir kablo vs alsam.

dr.luciano

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Dr Luciano
Merhaba, almış olduğum sistemin kasası FSP CMT318 kasanın kendi sitesinde ARGB özelliği var diyor fakat ben sadece kapatıp açıyorum. Sabit yaniyor renkleri sitenin canlı desteğine yazdığımda ise bizim gönderdigimiz böyle değişiklik gösterebilir falan diyor. Böyle bir şey olabilir mi? Oluyorsa ben bunları değiştirebilir miyim ona göre bir kablo vs alsam.
ARGB Lighting tuşu ile değişmiyor mu ?

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Serdar Akyaka
@N1ppy

Ben de bu kasadan aldım. Fanlarda rgb kablosu yok. Bu nasıl argb ben de anlamadım. Kasa fanları 3 pin çıktı. Molexle psuya bağlamışlar. Kontrolcü vs aldınız mı?

DogancanYr

80+ Bronze
Güç kabloları dışında başka bir kablo yok.
6 pinli kablo olmasın onlar yani bunun gibi.
1723587279352.jpeg

N1ppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda
@N1ppy

Ben de bu kasadan aldım. Fanlarda rgb kablosu yok. Bu nasıl argb ben de anlamadım. Kasa fanları 3 pin çıktı. Molexle psuya bağlamışlar. Kontrolcü vs aldınız mı?
Hayır böyle kullanıyorum artık cünkü satış firması bu rgb modeli diyor bende dedimki fsp nin kasanın orjinal kendi sitesinde argb yazıyo satıcıdan satıcıya fark gösterir dediler uğraşmadım bende
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 pinli kablo olmasın onlar yani bunun gibi.
Alıntıyı görüntüle
Sizdeki bu kablo direk kutunun içinde mi var yoksa kasanın içinde boş mu duruyordu?

DogancanYr

80+ Bronze
Hayır böyle kullanıyorum artık cünkü satış firması bu rgb modeli diyor bende dedimki fsp nin kasanın orjinal kendi sitesinde argb yazıyo satıcıdan satıcıya fark gösterir dediler uğraşmadım bende

Sizdeki bu kablo direk kutunun içinde mi var yoksa kasanın içinde boş mu duruyordu?
Size kontrolcü takmamışlar diye düşünüyorum.

N1ppy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arda

Size kontrolcü takmamışlar diye düşünüyorum.
Olabilir bu kabloya benzer bende direk kutunun içinde bi kablo vardıda o yüzden sordum

Top Bottom