T TheHunTer 80+ Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 257 Dahası Reaksiyon skoru 54 İsim Bülent Mirza Süzer 4 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar bu güç kaynağı iyi mi? önerirmisin Ayrıca adatanın ramlerinide sormak istiyorum iyi mi?
Bermud4 80+ Bronze Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1,057 Dahası Reaksiyon skoru 615 İsim Ahmet Aydın 4 Eylül 2020 #2 TheHunTer yazmış: Arkadaşlar bu güç kaynağı iyi mi? önerirmisin Ayrıca adatanın ramlerinide sormak istiyorum iyi mi? Devamı için tıklayın... Psu iyi. Ram hakkında bilgim yok.
TheHunTer yazmış: Arkadaşlar bu güç kaynağı iyi mi? önerirmisin Ayrıca adatanın ramlerinide sormak istiyorum iyi mi? Devamı için tıklayın... Psu iyi. Ram hakkında bilgim yok.
crazyreign 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 28,059 En İyi Cevap 80 Dahası Reaksiyon skoru 38,613 Konum Cinayet Büro İsim Hayalet İlgilendiği Kategoriler fotoşop 4 Eylül 2020 #3 Ben öneririm, fiyatı uygun, çift 8 pin CPU ek güç kablosu gibi delilikler var o PSU'da . 650 Watt'lık modeli de satışta olsaydı çok efsane olurdu... TheHunTer yazmış: Ayrıca adatanın ramlerinide sormak istiyorum iyi mi? Devamı için tıklayın... Genel olarak iyi de model verirsen daha iyi olur.
Ben öneririm, fiyatı uygun, çift 8 pin CPU ek güç kablosu gibi delilikler var o PSU'da . 650 Watt'lık modeli de satışta olsaydı çok efsane olurdu... TheHunTer yazmış: Ayrıca adatanın ramlerinide sormak istiyorum iyi mi? Devamı için tıklayın... Genel olarak iyi de model verirsen daha iyi olur.