Yardım FSP Hydro GSM Lite Pro Vs High Power GD Performance

backdoor

80+
Reaksiyon skoru
37
Bütçe
2400
Arkadaşlar fiyatlar çok yakın. Sizce hangisi daha iyi seçenek?

High performance olanı öneririm. Kendim 800w modelini kullanıyorum gayet başarılı.

Bütçen Varsa İkisinide Önermem Bunu Alman Mantıklı Olacaktır .

Bütçen Varsa İkisinide Önermem Bunu Alman Mantıklı Olacaktır .

2000tl'de bütçe arayan birinin 12vhpwr konektörü aradığını sanmıyorum. Başka da pcie girişi vermemiş yani amd'ye geçse veya bu konektöre sahip olmayan bir kart takmak istese takamayacak. Bu kartlardan birini takacak olsa bile bu psu'daki güç konektörü max 600w değil 300w veriyor yani 4080 ve üstü kartlara geçtiği bir gelecekte bu psu o kartları gene beslemeyecek. O yüzden bu psu'yu tavsiye etmem.

2000tl'de bütçe arayan birinin 12vhpwr konektörü aradığını sanmıyorum. Başka da pcie girişi vermemiş yani amd'ye geçse veya bu konektöre sahip olmayan bir kart takmak istese takamayacak. Bu kartlardan birini takacak olsa bile bu psu'daki güç konektörü max 600w değil 300w veriyor yani 4080 ve üstü kartlara geçtiği bir gelecekte bu psu o kartları gene beslemeyecek. O yüzden bu psu'yu tavsiye etmem.
Bütçe Aralığında Gayet İyi Bir PSU !

600 Watt Olsun Diyorsan 3-4K Harcamalı !

Bütçesi Varsa Bunu Alır Mesela .

Yani 2000TL 2500TL civarında sessiz ve sorun çıkarmayacak PSU arıyorum. Kaliteli ve sessiz. AMD R5 7500F B650m ve rx7600 ekran kartı var. Normalde 700w işimi görüyordu High Power Performance GD. Ama çok az fark ile yarı modüler FSP indirimde olunca o daha iyiyse onu değerlendirebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,822
Üyeler
174,787
Son üye
baturch
Geri