Neler Yeni

Fsp Hydro HD600 PSU Patladı

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
Merhaba. Olayı 2 gün önce yaşadım. İnceHesap dan aldığım hazır sistem ile birlikte gelmişti. Alalı yaklaşık 1.5 sene oluyor. Birkaç aydır psu dan sesler geliyordu. Hatta 1 ay önce sistemi servise yolladığımda bununda kontol edilmesini söylemiştim. Kontrol ettik demişlerdi. Gece saatlerinde film izliyordum kasanın yanına geldiğimde psu dan patlama sesleri gelmeye başladı. Direk gücü kestim sisteme bir hasar vermedi. İncehesap ı arayıp durumu anlattım. Bugün psu yu söküp servise kargoladım. Normalde garanti kapsamında onarılması gerekiyor diye biliyorum. Bakıcaz. Gelişlemeleri yazarım.

PSU: https://www.incehesap.com/fsp-hydro-hd600-600w-80-bronze-power-supply-fiyati-45532/

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,321
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Geçmiş olsun hocam her PSU patlayabilir bileşenlere zarar gelmemiş en azından

Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
crazy
aynı güç kaynağını 1 yıl kullandım, sadece 12 saat kullanım sonrası psu dan bir süre çınlama sesi geliyordu, sizdeki seste çınlama gibi miydi
bu arada bendeki model hydro k diye geçiyordu, kutusu speed serisi kutuydu

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı güç kaynağını 1 yıl kullandım, sadece 12 saat kullanım sonrası psu dan bir süre çınlama sesi geliyordu, sizdeki seste çınlama gibi miydi
bu arada bendeki model hydro k diye geçiyordu, kutusu speed serisi kutuydu
Bilmiyorum hocam çınlama sesleri patlamaya yakın geldi. Önceden sürekli bir ses geliyordu. Fanın bir yere sürtmesi gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gecmis olsun hocam. inşallah kullanıcı hatası diyip bırakmazlar
Hocam servis yüzünden yazın ortasında 1 ay pc siz kaldım zaten. Olay çıkartırım. :D

TahinPekmez

80+ Silver
Gece pc yi oyun indirmeye bırakıp yatmak sıkıntı valla.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Merhaba. Olayı 2 gün önce yaşadım. İnceHesap dan aldığım hazır sistem ile birlikte gelmişti. Alalı yaklaşık 1.5 sene oluyor. Birkaç aydır psu dan sesler geliyordu. Hatta 1 ay önce sistemi servise yolladığımda bununda kontol edilmesini söylemiştim. Kontrol ettik demişlerdi. Gece saatlerinde film izliyordum kasanın yanına geldiğimde psu dan patlama sesleri gelmeye başladı. Direk gücü kestim sisteme bir hasar vermedi. İncehesap ı arayıp durumu anlattım. Bugün psu yu söküp servise kargoladım. Normalde garanti kapsamında onarılması gerekiyor diye biliyorum. Bakıcaz. Gelişlemeleri yazarım.

PSU: https://www.incehesap.com/fsp-hydro-hd600-600w-80-bronze-power-supply-fiyati-45532/
Geçmiş olsun daha beteri de olabilirdi sisteme zarar gelmedi iyiki incehesap bence sorun çıkarmaz sana inş

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gece pc yi oyun indirmeye bırakıp yatmak sıkıntı valla.
Evet ya başında olmasaydım kim bilir neler olucaktı. Şans eseri kasanın yanına geldim. Bi anda oldu anlam veremedim zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun daha beteri de olabilirdi sisteme zarar gelmedi iyiki incehesap bence sorun çıkarmaz sana inş
Bilgisayarı toplam 3. kere servise gönderdim. Çok çektim yani. Bakıcaz yine sorun çıkartsınlar bana yasal yollara başvururum umrumda olmaz.

Can...

80+ Platinum

Kaliteli psular patlamaz diye bir şey yok amaçları zaten kendinden başka bir şeye zarar gelmesini önlemek

predator

80+ Silver
fsp üzdü

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,938
İsim
Hacı
FPS de patlıyorsa :/

TahinPekmez

80+ Silver
Güç kablosunu direkt olarak normal prize mi yoksa normal 3lü priz gibi coklayica mi takıyorsunuz. Bence akım önleyici priz kullanın mutlaka.

Top Bottom