saracogluq
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya Psu da hata var ya bendeyeterli olur.
Ya Psu da hata var ya bendeyeterli olur.
Bir fikrim yok fakat ekran kartına uyumlu değil.300w yazan kablo nedir?
Bir kablodan 2 çıkış var 8 8 takıyorum ama 6 için takacak kablo kalmıyor yetkili satıcı sitesinde bile 4 adet 6+2 çıkış var der iken ben bütün çıkışların fotosunu attım acaba bilmediğim bişey mi var diye sorayım dedim.Tek kablo üzerinde 2 çıkış yok mu ? Bir kabloyu düz takıp ikincinin 2 çıkışınıda takmak gerek diye biliyorum.
Bulk olarak aldım12vhpwr kablo gibi gözüküyor ama neden 300w yazıyor onu anlamadım. normalde 600w diye belirtiliyor. siteden baktığımızda bu psuda bu kablonun olmaması lazım
psunun kutusunun fotoğrafını atabilir misiniz?
Evet 12vhpwr kablosu imiş12vhpwr kablo gibi gözüküyor ama neden 300w yazıyor onu anlamadım. normalde 600w diye belirtiliyor. siteden baktığımızda bu psuda bu kablonun olmaması lazım
psunun kutusunun fotoğrafını atabilir misiniz?
hocam ilginçtir ki size gönderilen ürün ile sitede yazan aynı isimde olsa dahi aynı ürün değili. 12vhpwr kablosu yerine 1 adet 2x 6+2 pin kablo olması gerekiyordu.Bulk olarak aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet 12vhpwr kablosu imiş
Totalde 16 pcı pin çıkışı var 8(6+2) 8(6+2)Hocam bu modelmiş maalesef. Bende diğer model sanıp almıştım. Sizde kaç tane pcie kablo ve bir kabloda kaç çıkış var ?![]()
Hydro K PRO ATX3.0(PCIe5.0)
Yeni Hydro K PRO PSU'lar, ATX12V V3.0 standardına ve en son güvenlik 62368 düzenlemesine tamamen uygundur ve bilgisayarınıza parlak bir görünüm kazandıran yüksek kaliteli şerit kablolarla birlikte gelir. Hydro K PRO serisi, en zorlu grafik kartları için sürekli olarak maksimum performans...www.fsplifestyle.com
Kötü oldu. Ya dönüştürücü alıcam ya da iade edicemTotalde 16 pcı pin çıkışı var 8(6+2) 8(6+2)