En üstteki linkten bahsediyorsan evet.bu linkte ki alnıır mı hocam
Evet ilk başta attığım link konunun en başıEn üstteki linkten bahsediyorsan evet.
Alabilirsin.Evet ilk başta attığım link konunun en başı
FSP Güzel markadır alınır diye bir şey (Hiçbir markadada olmaz) yok ama çoğu PSU su kalitelidir kendimde kullanıyorum memnunumFsp Hydro K HD600 600W 80+ Bronze Modüler Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Fsp Hydro K HD600 600W 80+ Bronze Modüler Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
bu modeli alacağım arkadaşlar iyi midir güvenilir mi ?
Thermaltake de RGB falan var hoşuma gitti aslında
hadron 600w var şuan yeni almıştım ama yorumların leş gibi olduğunu görüp korktum açıkçası korkuyorum kullanmayaFSP Güzel markadır alınır diye bir şey (Hiçbir markadada olmaz) yok ama çoğu PSU su kalitelidir kendimde kullanıyorum memnunum
C4 uzak dur. FSP al kafan rahat olsun. O PSU ı takma PC ye yazık olur.hadron 600w var şuan yeni almıştım ama yorumların leş gibi olduğunu görüp korktum açıkçası korkuyorum kullanmaya
tamam hocam bu linkteki iyi demiC4 uzak dur. FSP al kafan rahat olsun. O PSU ı takma PC ye yazık olur.
İyi.tamam hocam bu linkteki iyi demi
FSP PSU kullanıyorum adamdır kendileriFsp Hydro K HD600 600W 80+ Bronze Modüler Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Fsp Hydro K HD600 600W 80+ Bronze Modüler Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
bu modeli alacağım arkadaşlar iyi midir güvenilir mi ?
Thermaltake de RGB falan var hoşuma gitti aslında