Neler Yeni

FSP Hyper 80+ Pro H3-700 700W vs High Power Elite 750W 80+

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Doğukan Gündoğdu
İki ürün arasında hangisi daha kaliteli, hangisi alınmalı sizce dostlar.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Musa Topçu
High power

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Doğukan Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merak ettiğim husus şuydu efendim ürünler arasında fiyat farkı var. FSP 700W 2700 TL iken High Power 12V kanalından oda tamamını veriyor 1900TL civarı ekstra koruma özelliği mi çok diye konu açmak istedim. Peki neden hocam direkt olarak High Power dediniz mantıken açıklamasını yapıp bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Doğukan Gündoğdu
High power 550W ve FSP Raider 2 750W 2 modeli de kullandım sorun yaşamadım sadece high power fanı çabuk ses yapmıştı
Şuan aktif olarah H3 700 modelini kullanıyorum elime bu ürün geçti ikisinden birini kullanıp diğerini satmak istiyorum hangisini kullanayım sizce FSP şuan sorunsuz ilerliyor ama diğer ürün bundan kaliteli mi bilmiyorum.

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Bildiğin kadarıyla FSP kaliteli fakat HP paraya göre ürün yapıyor ve kendisi üretici Elite serisi kaliteli olmalı ayrıca 750W olduğu için daha mantıklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Doğukan Gündoğdu
Bildiğin kadarıyla FSP kaliteli fakat HP paraya göre ürün yapıyor ve kendisi üretici Elite serisi kaliteli olmalı ayrıca 750W olduğu için daha mantıklı
Öyleyse sistem de hali hazır da kullanmış olduğum FSP ürününü söküp High Power ürününü montajlayacağım.

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Öyleyse sistem de hali hazır da kullanmış olduğum FSP ürününü söküp High Power ürününü montajlayacağım.
Yani size kalmış 2 üründe üzmez 2. El olduğu için FSP daha ucuz fiyata gider HP daha kutusu açılmamış zannedersem.

Ben olsam 2 sinide satılağa çıkarırım hangisi satılırsa diğerini kullanırım.
arada 100-200W fark olsa kesinlikle yüksek güçlü olan kalsın derdim ama güç olarak çokta fazla fark yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Doğukan Gündoğdu
Yani size kalmış 2 üründe üzmez 2. El olduğu için FSP daha ucuz fiyata gider HP daha kutusu açılmamış zannedersem.

Ben olsam 2 sinide satılağa çıkarırım hangisi satılırsa diğerini kullanırım.
arada 100-200W fark olsa kesinlikle yüksek güçlü olan kalsın derdim ama güç olarak çokta fazla fark yok
Evet HP ürünü sıfır kutusunda duruyor sanırım HP ürününü montajlayıp OCCT ile kararlılık testi yapacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Doğukan Gündoğdu
Testleri gerçekleştirdim. Ürün daha sessiz geldi bana FSP ürününe göre fanı çalışıyor mu diye kontrol bile ettim açıkçası :ROFLMAO: OCCT ile Power testi yaptım 10 dakikalık test sonucumda herhangi bir şekilde kapanma gibi bir problem oluşmadı. Furmark testi de yaptım aynı şekilde orada da bir kapanma gerçekleşmedi. HP ile devam edeceğim.

Top Bottom